Πώληση Βίλα 285τ.μ. - Παληό, Καβάλα

Ζητούμενη τιμή: 1900000 €

Βίλα - Πώληση - Καβάλα, Παληό

1,900,000 €

Ν. Καβάλας, Καβάλα, Παληό

ID: 231331031-15

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

4

Τετραγωνικά Μέτρα

285

Έτος Κατασκευής

1966

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 20-1-16862 - Καβάλα Παληό ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 285 τ.μ. σε οικόπεδο 3920 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, κουζίνα, 4 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1966 και ανακαινίστηκε το 2007. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε θάλασσα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, διπλά τζάμια, boiler, BBQ, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 350 μέτρα - Τιμή: 1.900.000 € (Κωδικός γραφείου 231331031-15) Πωλείται βίλα, που διατίθεται επιπλωμένη, εκτός προσωπικών αντικειμένων, συνολικής επιφάνειας 285,65 τ.μ. επί οικοπέδου 3.920,11 τ.μ. στην περιοχή του Παλιού Καβάλας. Απέχει 350 μέτρα από την παραλία, με αρχικό έτος κατασκευής 1966 και ανακαίνιση και προέκταση το 2007.
Πρόκειται για διώροφη υπερυψωμένη βίλα που αποτελείται από :
- Ισόγειο επιφάνειας 158,44 τ.μ. που περιλαμβάνει ενιαίο χώρο σαλονοτραπεζαρίας και κουζίνας, μία κρεβατοκάμαρα με δικό της μπάνιο και αποθήκη.
- Μέσω της ξύλινης σκάλας οδηγούμαστε στον Α όροφο επιφάνειας 127,21 τ.μ. που περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια , σαλόνι και αποθηκευτικό χώρο.
Τα πατώματα είναι κυρίως ξύλο, μάρμαρο και πλακάκι . Η θέρμανση στο ισόγειο είναι ενδοδαπέδια και τζάκι ενώ στον όροφο υπάρχει ατομική θέρμανση πετρελαίου και για ζεστό νερό θερμοσίφωνας και boiler . Τα κουφώματα είναι ξύλινα με σίτες και η αλλαγή τους έγινε με την ανακαίνιση του σπιτιού . Όλοι οι χώροι διαθέτουν ανεμιστήρες οροφής και κάποιοι επιπλέον και A/C. Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν εντοιχισμένες ντουλάπες και αποθηκευτικοί χώροι έχουν δημιουργηθεί και στο χώλ. Διαθέτει σύστημα συναγερμού και εσωτερικό σύστημα επικοινωνίας μεταξύ των δύο ορόφων.
Η βίλα ξεχωρίζει για τον περιβάλλοντα χώρο καθώς διαθέτει κήπο, που ποτίζεται από το πηγάδι εντός του οικοπέδου, με οπωροφόρα δέντρα, 100 ελαιόδεντρα με ετήσια παραγωγή 250 λίτρων περίπου σε λάδι, μεγάλη πισίνα, διαμορφωμένο χώρο για μπάρμπεκιου, εξωτερικό μπάνιο, εξωτερική αποθήκη, το λεβητοστάσιο και γήπεδο τένις με ξύλινο σπιτάκι που λειτουργεί ως επιπλέον αποθηκευτικός χώρος .
Η εξαιρετική κατασκευή του ακινήτου με την συνεχή επίβλεψη των ιδιοκτητών, η διαρρύθμιση με την σωστή εκμετάλλευση όλων των χώρων, η υψηλή αισθητική που διακρίνει κανείς όχι μόνο στον εσωτερικό χώρο αλλά και στον εξωτερικό, η θέα του, η θέση του , το καθιστούν μία υπέροχη μονοκατοικία ιδανική για ιδιοκατοίκηση αλλά και για επένδυση .
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 4

Κουζίνα: Αυτόνομη

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Αποθήκη

Τζάκι

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.