Ενοικίαση Διαμέρισμα 136τ.μ. - Άγιος Ιωάννης, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 1100 €

Just Rented

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Χανιά, Άγιος Ιωάννης

1,100 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Άγιος Ιωάννης

ID: 231671048-73

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

136

Έτος Κατασκευής

2010

Όροφος

1ος

Ακόμα ένα εκπληκτικό σπίτι προς ενοικίαση, αυτή την φορά μόλις 2 λεπτά από την πλατεία δικαστηρίων, στο κέντρο των Χανίων.
Αυτό η μόλις ανακαινισμένη οικία 2 επιπέδων και συνολικού εμβαδού 136 προσφέρεται για μακροχρόνια ενοικίαση και θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς λόγω της αισθητικής αλλά και της ποιότητας του εσωτερικού χώρου γενικά.
Στον 1ο όροφο της διπλοκατοικίας αυτής θα συναντήσουμε την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με δικής της πόρτα αλλά και παράθυρο με θέα στην πόλη,  ένα πλήρες μπάνιο, ένα υπνοδωμάτιο καθώς και το υπερυψωμένο καθιστικό με το ενεργειακό τζάκι. Το πάτωμα είναι εξαιρετικής ποιότητας μάρμαρο σε σχήμα πλακακίου ενώ στο καθιστικό ξύλο επίσης υψηλής ποιότητας.
Ανεβαίνοντας την εσωτερική σκάλα (επίσης από μάρμαρο), θα συναντήσουμε ακόμα 2 υπνοδωμάτια (1 master και ένα παιδικό), ακόμα ένα πλήρες μπάνιο, το χώλ και την πόρτα που μας οδηγεί σε μία εκπληκτική αυλή με ανεμπόδιστη θεά στην πόλη των Χανίων αλλά και θέα θάλασσα στον ορίζοντα!  Το εκπληκτικό αυτό σπίτι διάθετει ότι θα χρειαστεί μία μοντέρνα οικογένεια καθώς είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο.
Στην τιμή του ενοικίου συμπεριλαμβάνονται:
- Ηλεκτρικές συσκευές
- Κλιματιστικά τελευταίας τεχνολογίας σε κάθε δωμάτιο
- Σαλόνι, τραπεζαρία, κρεβάτια
- Εντοιχιζόμενες ντουλάπες σε όλα τα υπνοδωμάτια
- Αποθήκη 
- 2 ανοιχτές θέσεις στάθμευσης κ.α.

Αν θέλετε ένα υπέροχο σπίτι για μακροχρόνια μίσθωση  στην πόλη των Χανίων επικοινωνήστε με τον σύμβουλο ακινήτων Παναγιώτη Γατίδη στο 6939458673 ή στο 2821058833.
Το ακίνητο σας προσφέρει αποκλειστικά η ομάδα συνεργατών του Παναγιώτη Γατίδη και το γραφείο REMAX Specialists

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Β

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Αποθήκη

Τζάκι

Κλιματισμός

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Δύο

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Δορυφορική κεραία

Ρετιρέ

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.