Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 662τ.μ. - Νέες Παγάσες, Βόλος

Ζητούμενη τιμή: 24000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Βόλος, Νέες Παγάσες

24,000 €

Ν. Μαγνησίας, Βόλος, Νέες Παγάσες

ID: 230941089-47

Τετραγωνικά Μέτρα

662

Δήμος Χατζής, Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας, μέλος της ομάδας Σιάνος Παπαγεωργίου και του γραφείου RE/MAX Δομή.

Πωλείται κατά αποκλειστικότητα από το γραφείο μας οικοδομήσιμο επικλινές οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 662 τ.μ. στον Άγιο Στέφανο στις Νέες Παγασές. Το οικόπεδο διαθέτει συντελεστή δόμησης 0.40 και απέχει μόλις 250 μέτρα από τη θάλασσα, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για κατασκευή παραθαλάσσιας κατοικίας ή εξοχικής βίλας. Το ακίνητο έχει πρόσοψη 15 μέτρα και βάθος 67 μέτρα, προσφέροντας άφθονο χώρο για ανάπτυξη.

Επιπλέον, το οικόπεδο λόγω της θέσης του εντός του οικισμού μπορεί εύκολα να συνδεθεί με νερό και ρεύμα, εξασφαλίζοντας την άμεση και εύκολη έναρξη των οικοδομικών εργασιών. Βρίσκεται σε απόσταση 6800 μέτρων από την πόλη, προσφέροντας ηρεμία και απομόνωση, ενώ ταυτόχρονα παραμένει σχετικά κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις της πόλης του Βόλου.

Αν αναζητάτε ένα ακίνητο κοντά στη θάλασσα σε μια αναπτυσσόμενη περιοχή, αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία για εσάς. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη στο χώρο.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέα: Θάλασσα

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.