Πώληση Μονοκατοικία 244τ.μ. - Νέα Μηχανιώνα, Μηχανιώνα

Ζητούμενη τιμή: 260000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Μηχανιώνα, Νέα Μηχανιώνα

260,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Μηχανιώνα, Νέα Μηχανιώνα

ID: 231581015-194

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

244

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2000

Όροφος

Ισόγειο

Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ
Πωλείται αποκλειστικά από τη RE/MAX Analogia μία πανέμορφη τριώροφη μονοκατοικία με εμβαδόν 244 τ.μ. στην Επανομή σε αγροτεμάχιο συνολικής έκτασης 4070 τ.μ. με υπέροχη θέα προς τον Όλυμπο και τη θάλασσα, ανοιχτωσιά και καταπράσινο περιβάλλον. Πιο συγκεκριμένα αποτελείται από:
Ισόγειο: με ένα ευρύχωρο σαλόνι, τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και WC
1ος όροφος: Τρία άνετα υ/δ με μπαλκόνια και λουτρό
Hμιυπόγειος χώρος: ένας ενιαίος χώρος διαμορφωμένος με καθιστικό, γραφείο, γυμναστήριο, μικρή κουζίνα, WC, αποθήκη. Μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.
Διαθέτει: πόρτα ασφαλείας, ξύλινα ποιοτικά κουφώματα, σίτες, τέντες, ενεργειακό τζάκι, θέρμανση πετρελαίου και ενδοδαπέδια, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, συναγερμό, 
Κατασκευάστηκαν το 2000 και διατηρούνται σε πολύ κατάσταση καθώς μέχρι και σήμερα κατοικούνται.

Ο ΚΗΠΟΣ
Ένα καταπράσινο επικλινές περιβάλλον μεγάλης έκτασης με ανεμπόδιστη θέα κατάλληλο να καλύψει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες με διάφορα φυτά, λουλούδια, ελαιόδεντρα και άλλα οπωροφόρα δέντρα. Διαθέτει κιόσκι με BBQ, σκεπαστές θέσεις στάθμευσης, ένα μικρό γήπεδο μπάσκετ, αποθήκη, θερμοκήπιο καθώς και ένα κατασκευασμένο υπόγειο οινοποιείο - κάβα. 

Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Η Επανομή Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται η κατοικία, είναι μια μικρή πόλη η οποία βρίσκεται σε απόσταση 30 χλμ από την πόλη της Θεσσαλονίκης και 12 χλμ από τα όρια του νομού Χαλκιδικής. Είναι φημισμένη σε όλη την περιοχή της Θεσσαλονίκης, καθώς διαθέτει τις καλύτερες παραλίες κοντά στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με πιο γνωστή την πανέμορφη παραλία Ποταμός Επανομής ενώ εξαιρετικές είναι και οι παραλίες “Ναυάγιο”, “Φανάρι” και “Παλιούρα”. Μερικές με οργανωμένα beach bar που είναι ανοιχτά από το πρωί έως αργά το βράδυ προσφέροντας διασκέδαση στους νέους που την κατακλύζουν καθημερινά. Η Επανομή έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε ένα από τα πιο εκλεκτά “μακρινά προάστια” της Θεσσαλονίκης, καθώς συνδυάζει την εύκολη πρόσβαση στην πόλη με ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον, στο οποίο οι παραλίες εναλλάσσονται με τις καταπράσινες καλλιέργειες του γόνιμου εδάφους της. Μπορείτε να βρείτε σε κοντινή απόσταση ότι χρειάζεστε: super market, σχολεία, φαρμακεία, κέντρο υγείας, τράπεζες, αθλητικές εγκαταστάσεις, πλατείες, και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε. Ο ΟΑΣΘ εξυπηρετεί την περιοχή της Επανομής με τις λεωφοριογραμμές 69. Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκταση των ακτών της φτάνει τα 40 περίπου χιλιόμετρα. Οι καθαρές και όμορφες παραλίες της μαγεύουν κάθε καλοκαίρι πλήθος κόσμου, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που επισκέπτονται την Επανομή όλες τις εποχές για τις πολλές γραφικές ταβέρνες της, διάσημες για το φρέσκο ψάρι, τα ελληνικά και τοπικά παραδοσιακά εδέσματα, το καλό κρασί, το ντόπιο τσίπουρο και τη ζεστή φιλοξενία. 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τιμή πώλησης 260.000€. Υπάρχει στο ίδιο αγροτεμάχιο ακριβώς από δίπλα μια ίδια κατοικία η οποία υπάρχει δυνατότητα να αγοραστεί ξεχωριστά στην τιμή των 290.000€. (550.000€ συνολικό κόστος στην περίπτωση που αγοραστούν μαζί) Υπάρχει επίσης δυνατότητα να χωριστεί για μεγαλύτερη ιδιωτικότητα. Αποτελεί μια ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν τη φύση, τη θάλασσα, την καθαρή ατμόσφαιρα και αναζητούν ησυχία. Αξίζει να το επισκεφθείτε από κοντά. 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Κωδικός ακινήτου: 99-1847

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Υπεύθυνος Συνεργάτης: Βορεάδου Φαίη.
Τηλ. επικοινωνίας 2310437799, 6977766465
Email fvoreadou@remax-analogia.gr

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA
https://www.facebook.com/profile.php?id=100069075353931&locale=el_GR
https://www.instagram.com/remax.analogia.skg/
https://www.tiktok.com/@remax_analogia

Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του διπλώματος οδήγησης.
Δεκτή η συνεργασία με όλα τα μεσιτικά γραφεία εντός και εκτός δικτύου RE/MAX

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Θέρμανση: Κεντρική

Τζάκι

Κλιματισμός

Αποθήκη

WC

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Κήπος

Επιτρέπονται κατοικίδια

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.