Πώληση Μονοκατοικία 134τ.μ. - Άγιος Ιωάννης Χωστός, Ηράκλειο

Ζητούμενη τιμή: 380000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Ηράκλειο, Άγιος Ιωάννης Χωστός

380,000 €

Ν. Ηρακλείου, Ηράκλειο, Άγιος Ιωάννης Χωστός

ID: 231901018-11

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

134

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2024

Όροφος

Ισόγειο

ΠΩΛΕΙΤΑΙ  υπό κατασκευή ανεξάρτητη μονοκατοικία 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 134 τ.μ. Βρίσκεται σε αυτόνομο οικόπεδο 348τμ στην πολύ ήσυχη οικιστική περιοχή της Αμφιθέας (Κορακοβούνι) Ηρακλείου. Στο ημιυπόγειο βρίσκεται δεξαμενή νερού και αποθήκη 27τμ. Το ισόγειο συνολικής επιφάνειας 107τμ αποτελείται από 3 φωτεινά υπνοδωμάτια με μεγάλες εντοιχιζόμενες ντουλάπες, μπάνιο, WC,  ενιαίο σαλόνι με μπαλκόνι, και βεράντα από τη μεριά της κουζίνας με θέα σε ελαιώνες.

Είναι κατασκευασμένο το 2024 με τις υψηλότερες ενεργειακές προδιαφραφές. Κατατάσσεται σε Α+ ενεργειακή κλάσης Α+, διαθέτει αντλία θερμότητας, ηλιακό θερμοσίφωνο, θερμοπρόσοψη και κουφώματα υψηλής ενεργειακής κλάσης. Διαθέτει θωρακισμένη πόρτα και όλα τα υλικά των επιπλώσεων και τα υλικά του μπάνιου/WC είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας. Υπάρχει θέση στάθμευσης εντός του οικοπέδου καθώς και ιδιωτικός κήπος. Βρίσκεται 6χλμ από το κέντρο της πόλης, 2χλμ από το κοντινότερα σχολεία της περιοχής, και 1χλμ από τα μαγαζιά της περιοχής. Η αποπεράτωση του ακινήτου αναμένεται να γίνει στο τέλος Ιουλίου 2024.  Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεργασία ανάθεσης ή ζήτησης ακινήτων, καθώς και για κάθε απορία και συμβουλή στην αγοραπωλησία και μίσθωση του ακινήτου σας. Διαθέτουμε μεγάλο αριθμό ακινήτων παντός τύπου (κατοικίες, εξοχικά, επαγγελματικά και επενδυτικά ακίνητα, γη). H REMAX Specialists, είναι μέλος της REMAX, του μεγαλύτερου διεθνούς κτηματομεσιτικού δικτύου στον κόσμο με πάνω από 9.000 γραφεία σε περισσότερες από 110 χώρες και περισσότερους από 147.000 συνεργάτες.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6945253645, 2814004848 Δευτέρα έως Παρασκευή 9πμ-2μμ
Συμβούλου Ακινήτων: Ρένα Παχάκη
RE/MAX Specialists 2 Heraklion
Email: renapahaki@gmail.com Τιμή: 380.000 € συζητήσιμη

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Α+

Τύπος Θέρμανσης: Αντλία Θερμότητας

Θέρμανση

Μπάνιο

WC

Αποθήκη

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βόρειο

Πόρτα ασφαλείας

Ημιτελής Οικοδομή

Κήπος

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.