Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 930τ.μ. - Πόρτο Ράφτη, Μαρκόπουλο

Ζητούμενη τιμή: 295000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη

295,000 €

Υπόλοιπο Αττικής, Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη

ID: 232161001-109

Τετραγωνικά Μέτρα

930

Κωδικός ακινήτου: 2-364 - Μαρκόπουλο Πόρτο Ράφτη ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικοδομήσιμο αμφιθεατρικό οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 930 τ.μ. και συντελεστή κάλυψης: 0.40 Διαθέτει πρόσοψη 28 μέτρα απόσταση από θάλασσα 850 μέτρα Τιμή: 295.000 € Πωλείται μοναδικό γωνιακό οικόπεδο εμβαδού 940 τ.μ. στην περιοχή Νάτσο, με εντυπωσιακή πανοραμική θέα τόσο προς τον κόλπο του Πόρτο Ράφτη όσο και προς τον κόλπο του Αυλακίου. Η απόσταση από τη θάλασσα είναι μόλις 860 μέτρα, κάνοντάς το ιδανικό για όσους λατρεύουν τη θάλασσα και τις παραθαλάσσιες δραστηριότητες.
Το οικόπεδο αναπτύσσεται σε βουνοπλαγιά, προσφέροντας μοναδική αμφιθεατρική διαμόρφωση με βορειοανατολικό προσανατολισμό. Ο κλιμακωτός συντελεστής δόμησης επιτρέπει την κατασκευή έως και 314 τετραγωνικών μέτρων κύριων χώρων, διαμορφωμένων σε ένα ή δύο επίπεδα, εκτός των βοηθητικών χώρων (υπόγεια, αποθήκες, λεβητοστάσιο, υπόγεια πάρκινγκ κλπ).
Η δυναμική και ξεχωριστή μορφή του οικοπέδου επιτρέπει τη δημιουργία απίστευτων και άνετων αύλιων χώρων, με δυνατότητα κατασκευής πισίνας, BBQ και όλων των ανέσεων που χρειάζεται μια οικογένεια για να ζήσει το όνειρο μιας ζωής καθημερινά. Οι διαστάσεις του οικοπέδου είναι 28,43 μέτρα πρόσοψη επί 33,01 μέτρα βάθος, προσφέροντας άπλετο χώρο για τον σχεδιασμό και την κατασκευή μιας πολυτελούς κατοικίας με όλους τους σύγχρονους εξοπλισμούς και ανέσεις.
Αυτό το οικόπεδο αποτελεί μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία για όσους αναζητούν έναν ήσυχο και γραφικό προορισμό, συνδυάζοντας την κοντινή απόσταση από τη θάλασσα με την ηρεμία και την πανοραμική θέα που προσφέρει η βουνοπλαγιά.
Αρμόδιος Σύμβουλος Ακινήτου, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΧΙΝΗΣ / BROKER OWNER. Αρ.ΓΕΜΗ : 069575603000. Μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών. Επίδειξη ακινήτου κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Θέα: Θάλασσα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.