Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 142τ.μ. - Ρούσα Εκκλησία, Σητεία

Ζητούμενη τιμή: 95000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Σητεία, Ρούσα Εκκλησία

95,000 €

Ν. Λασιθίου, Σητεία, Ρούσα Εκκλησία

ID: 232181002-17

Τετραγωνικά Μέτρα

142

Αυτό το οικόπεδο βρίσκεται εντός του οικισμού Ρούσα Εκκλησιά στη Σητεία, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για κατασκευή κατοικίας σε ένα προνομιακό σημείο. Το οικόπεδο διαθέτει απεριόριστη θέα στον κόλπο της Σητείας, παρέχοντας ένα εντυπωσιακό σκηνικό για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα.

Χαρακτηριστικά:
• Απεριόριστη Θέα: Θέα σε όλο τον κόλπο της Σητείας, με μοναδικό ηλιοβασίλεμα.
• Στο Καλύτερο Σημείο: Βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της περιοχής, με καμία δυνατότητα να παρεμβληθεί κάποιο άλλο κτίσμα μπροστά, όπως φαίνεται και στα πλάνα.
• Πρόσβαση: Εύκολη πρόσβαση από τον κεντρικό επαρχιακό δρόμο.
• Ηρεμία και Γαλήνη: Η περιοχή συνδυάζει την ηρεμία και γαλήνη με μια ζωντανή κοινότητα.
• Κοντινές Αποστάσεις: Πολύ κοντά στη Σητεία και στη θάλασσα, με απόσταση μόλις 5-10 λεπτά.

Το οικόπεδο αυτό είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ένα ήσυχο καταφύγιο μακριά από την ένταση του αστικού περιβάλλοντος. Βρίσκεται σε ένα προνομιακό σημείο που προσφέρει απομόνωση και ταυτόχρονα άμεση πρόσβαση σε όλες τις βασικές υποδομές του χωριού.

Γιατί να Επιλέξετε αυτό το Οικόπεδο;
Η περιοχή της Ρούσας Εκκλησιάς είναι γνωστή για την ηρεμία και τη φυσική ομορφιά της, προσφέροντας έναν ιδανικό τόπο για να δημιουργήσετε την κατοικία των ονείρων σας. Η τοποθεσία είναι κατάλληλη τόσο για μόνιμη κατοικία όσο και για εξοχικό, λόγω της κοντινής απόστασης από τη Σητεία και τις πανέμορφες παραλίες της περιοχής. Η συνύπαρξη της ηρεμίας με την εγγύτητα σε κεντρικές περιοχές κάνει το οικόπεδο αυτό εξαιρετικά ελκυστικό.
Επιπλέον, η θέα στον κόλπο της Σητείας και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα που προσφέρει το οικόπεδο, δημιουργούν ένα μαγευτικό περιβάλλον που δύσκολα θα βρείτε αλλού. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να απολαμβάνουν καθημερινά την ομορφιά της φύσης από την άνεση του σπιτιού τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κανονίσετε μια επίσκεψη, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.