Πώληση Μονοκατοικία 98τ.μ. - Κουνουπιδιανά, Ακρωτήρι

Ζητούμενη τιμή: 220000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Ακρωτήρι, Κουνουπιδιανά

220,000 €

Ν. Χανίων, Ακρωτήρι, Κουνουπιδιανά

ID: 231671023-316

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

98

Έτος Κατασκευής

2005

Όροφος

Ημιόροφος

H RE/MAX Specialists και η Μαριάννα Γυπάκη, σας παρουσιάζουνΜία Νέα Ανάθεση πώλησης ακινήτου στο Ακρωτήρι, μόλις 10 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, σε όμορφη και ήσυχη συνοικία.  Πρόκειται για μια εντελώς ανεξάρτητη, καλοσχεδιασμένη μονοκατοικία 98τ.μ κατασκευής του 2005 με βορειοανατολικό προσανατολισμό, που εκτείνεται σε ένα επίπεδο με όμορφη και άνετη βεράντα και χώρους περιμετρικά με γύρω κήπο με λουλούδια, και καρποφόρα δέντρα. Το σπίτι έχει πολύ καλή κατανομή τετραγωνικών μέτρων και χώρους που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες μιας σύγχρονης οικογένειας ή ενός ζευγαριού.Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό,σαλόνι με τζάκι, κουζίνα, ένα WC, ένα μπάνιο και 3 υπνοδωμάτια.
Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, τζάκι, ηλιακό θερμοσίφωνα διπλής ενέργειας και 1 κλιματιστικό. Το δάπεδο αποτελείται από πλακάκι, διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες. Διαθέτει 2 θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτου εσωτερικά του οικοπέδου το οποίο είναι περιφραγμένο αλλά εχει και αρκετό χώρο εξωτερικά για στάθμευση. Διαθέτει 2 μικρές αποθήκες εξωτερικά και μπάρμπεκιου.
Επικοινωνήστε αμέσως τώρα προκειμένου να κλείσουμε ένα ραντεβού για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες: +306995786611 ή στο email: mgypaki@gmail.com Μαριάννα Γυπάκη RE / MAX Specialists Real Estate Services Ελ. Βενιζέλου 92 Χανιά

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Δ

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τζάκι

Κλιματισμός

WC

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Θέσεις Parking: Δύο

Κήπος

Ρετιρέ

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.