Πώληση Μονοκατοικία 120τ.μ. - Αμμουδάρα, Άγιος Νικόλαος

Ζητούμενη τιμή: 650000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Άγιος Νικόλαος, Αμμουδάρα

650,000 €

Ν. Λασιθίου, Άγιος Νικόλαος, Αμμουδάρα

ID: 232181001-22

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

120

Έτος Κατασκευής

1989

Όροφος

Ισόγειο

Προς πώληση στην γραφική περιοχή του Ιστρού, Αγίου Νικολάου, αυτό το γοητευτικό ανεξάρτητο σπίτι προσφέρει μια τέλεια σύνδεση άνεσης και κοντινότητας στη φυσική ομορφιά. Βρίσκεται σε ένα εκτενές οικόπεδο 4.000 τετραγωνικών μέτρων, μόλις 200 μέτρα από τη διάσημη παραλία Βούλισμα, προσφέροντας ιδανική ευκαιρία για μόνιμη κατοικία ή αποδρομή διακοπών.Το σπίτι, επιφανείας 120 τετραγωνικών μέτρων σε ένα επίπεδο, περιλαμβάνει ένα ευρύχωρο σαλόνι και τραπεζαρία, μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα, τρία άνετα υπνοδωμάτια και ένα μοντέρνο μπάνιο. Ο κλιματισμός εξασφαλίζει άνεση καθ όλη τη διάρκεια του έτους, ενώ η διαρρύθμιση είναι σχεδιασμένη για εύκολη διαβίωση.Στον εξωτερικό χώρο, το ακίνητο διαθέτει βολική περιοχή στάθμευσης και κήπο με κάκτους και διάφορα δέντρα, προσφέροντας τόσο σκιά όσο και ιδιωτικότητα. Από τον κήπο, απολαύστε καταπληκτική πανοραμική θέα στον κόλπο Μιραμπέλλου, κάνοντας κάθε στιγμή που περνάτε στον εξωτερικό χώρο μια απόλαυση.Αυτή η κατοικία, με την εξαιρετική της τοποθεσία κοντά σε μια εκπληκτική παραλία και μόλις 10 χιλιόμετρα από τον Άγιο Νικόλαο και 75 χιλιόμετρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου, συνδυάζει την ηρεμία με την πρόσβαση σε παροχές. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα για περαιτέρω επέκταση, με δυνατότητα κατασκευής επιπλέον 80 τετραγωνικών μέτρων, ιδανική για προσαρμογή της ιδιοκτησίας στις προσωπικές ανάγκες ή ανάγκες επιπλέον χώρου κατοίκησης.Είτε αναζητάτε μια γαλήνια μόνιμη κατοικία είτε ένα θαυμάσιο θέρετρο καταφύγιο που βρίσκεται στην όμορφη βόρεια ακτή της Κρήτης, αυτό το ανακαινισμένο σπίτι στον Ιστρό υπόσχεται μια εξαιρετική ευκαιρία για ζωή σε έναν υπέροχο τόπο.
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Μπάνιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.