Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 8000τ.μ. - Αγαλάς, Λαγανάς

Ζητούμενη τιμή: 200000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Λαγανάς, Αγαλάς

200,000 €

Ν. Ζακύνθου, Λαγανάς, Αγαλάς

ID: 232121002-46

Τετραγωνικά Μέτρα

8000

Κωδικός ακινήτου: 2-153 - Video

Πωλείται οικοδομήσιμο οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 8.000 τ.μ. Διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές, όπως νερό και ρεύμα, και έχει πρόσοψη 60 μέτρων. Βρίσκεται μόλις 3.000 μέτρα από την θάλασσα και η τιμή του είναι 200.000 €.
Το οικόπεδο είναι ιδανικό για την ανέγερση κατοικίας με μαγευτική θέα που κόβει την ανάσα. Η μορφολογία του εδάφους και η κοντινή απόσταση από γνωστές τουριστικές περιοχές και διάσημες παραλίες το καθιστούν εξαιρετικά ευνοϊκό για ανοικοδόμηση. Επίσης, η εύκολη διασύνδεση με νερό και ρεύμα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα.
Η κατοικία που θα ανεγερθεί σε αυτό το σημείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για ιδιωτική χρήση είτε για εκμετάλλευση ως τουριστική μονάδα. Η μοναδική θέση και η πανοραμική θέα στη θάλασσα την καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστική για τουρίστες.

Το οικόπεδο βρίσκεται κοντά στα χωριά του Αγαλά και της Λιθακιάς, καθώς και στην γνωστή τουριστική περιοχή του Κεριού.
Σε μόλις 10 λεπτά μπορεί κανείς να φτάσει στη λίμνη του Κεριού, όπου υπάρχουν όλες οι απαραίτητες ανέσεις όπως εστιατόρια, καφετέριες και σούπερ μάρκετ. Από την περιοχή αυτή, μπορείς επίσης να πάρεις καραβάκι για να εξερευνήσεις τις γύρω περιοχές και τις διάσημες σπηλιές του Κεριού, ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία του νησιού.

Το οικόπεδο προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό εγγύτητας σε τουριστικές περιοχές και πρόσβασης σε μαγευτικές παραλίες, αποτελώντας μια εξαιρετική ευκαιρία αγοράς είτε για ιδιωτική χρήση είτε για επένδυση.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.