Πώληση Γκαρσονιέρα/Studio 56τ.μ. - Άγιος Δημήτριος, Κέντρο (Θεσσαλονίκη)

Ζητούμενη τιμή: 89000 €

Γκαρσονιέρα/Studio - Πώληση - Κέντρο (Θεσσαλονίκη), Άγιος Δημήτριος

89,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Κέντρο (Θεσσαλονίκη), Άγιος Δημήτριος

ID: 231571026-101

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

56

Έτος Κατασκευής

1964

Όροφος

4ος

Κωδικός ακινήτου: 107-2818 - Θεσσαλονίκη κέντρο, Άγιος Δημήτριος ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ REMAX WELCOME μερικώς ανακαινισμένη γκαρσονιέρα στον 4ο όροφο με ασανσέρ συνολικής επιφάνειας 56 τ.μ. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα ξεχωριστά, χωλ και μπάνιο. Διαθέτει κλιματιστικό θέρμανσης-ψύξης, πόρτα θωρακισμένη, ξύλινα κουφώματα και πλακάκι με ξύλο στο δάπεδο. Υπάρχει η δυνατότητα να δοθεί και επιπλωμένο. Η ανακαίνιση πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2023 κατά την οποία περάστηκαν καινούργια πλακάκια στην κουζίνα και στο χωλ και έγινε συντήρηση στο ξύλινο δάπεδο του δωματίου και του σαλονιού, καινούργια κουζίνα και υδραυλικές εγκαταστάσεις.
Είναι γωνιακό και εξαιτίας του προσανατολισμού (ανατολικός) είναι πάρα πολύ φωτεινό όλη την ημέρα. Επίσης έχει ένα μπαλκονάκι στην κουζίνα και ένα που ενώνει το δωμάτιο με το σαλόνι. Το ακίνητο έχει πολύ σωστή διαρρύθμιση με πολύ άνετους όλους τους χώρους καθιστώντας το μια πολύ καλή επιλογή ιδιοκατοίκησης αλλά και εκμετάλλευσης. Βρίσκεται σε κεντρικό σημείο, δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου και ανάμεσα από τις κεντρικές οδούς της Ολυμπιάδος και της Κασσάνδρου έχοντας άμεση πρόσβαση σε αγορές, καταστήματα και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Απέχει 10 λεπτά από τα Πανεπιστήμια και από το Κέντρο της πόλης.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Δ

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Μπάνιο

Φοιτητική κατοικία

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Ανελκυστήρας

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.