Ενοικίαση Κατάστημα 55τ.μ. - Χιλιαδού, Βόλος

Ζητούμενη τιμή: 1500 €

Κατάστημα - Ενοικίαση - Βόλος, Χιλιαδού

1,500 €

Ν. Μαγνησίας, Βόλος, Χιλιαδού

ID: 230941081-89

Συνολικά Δωμάτια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

55

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

Ισόγειο

Τζιαφέτας Νικόλαος - Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας και μέλος της μεσιτικής ομάδας #NTTeam στο Βόλο (Θεοδωρίδης Νικόλαος, Λιάκος Κωνσταντίνος, Μεταφτσής Γεώργιος, Τάνας Αναστάσιος) - Βόλος - Χιλιαδού: Διατίθεται προς μίσθωση κατ αποκλειστικότητα γωνιακό κατάστημα με εξοπλισμό από επικερδή επιχείρηση καφέ, με πρόσωπο στην οδό Γιάννη Δήμου και δίπλα στο πάρκο του Ασύλου. Το κατάστημα μισθώνεται με τα έπιπλα και τις συσκευές των φωτογραφιών αλλά και χωρίς τα πράγματά του σε καλύτερη τιμή φυσικά.

Αναλυτικά ο εξοπλισμός του καταστήματος: Επαγγελματική ομπρέλα 4μx4μ, πέργκολα μεταφερόμενη 3μx3μ, 4 σετ που αποτελούνται από τραπέζι κ δυο καναπέδες τριθέσιους,  4 σετ τραπέζια με 4 σκαμπό το κάθε ένα,  4 τραπέζια με 4 καρέκλες το κάθε ένα,  8 σκαμπό σε εξωτερικό πάσο του μαγαζίου. Δυο βιτρίνες με ζεστό κ κρύο, δίπορτο ψυγείο, πάγκος ινοξ, Πάσο-πάγκος εργασιών ίνοξ, δυο λατζες μόνη κ διπλή,  Διπλό ράφι βιτρίνα για ποτήρια, 3 φραπιέρες John, επαγγελματικό μιξερ, διπλή γρανιτομηχανη,  επαγγελματική τοστιέρα , πλήρης εξοπλισμός καφέ από συνεργαζόμενη εταιρία, μύλος κ διπλή μηχανή(καινουρια), ψυγείο βιτρίνα μπύρας αθηναϊκής εταιρείας, ψυγείο βιτρίνα αναψυκτικών, καταψύκτης πάγου. Η εταιρεία καφέ που δουλεύεται είναι η Coffee way.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Ζ

WC

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Ρεύμα

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Δυτικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.