Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 1004τ.μ. - Χώρα, Λευκάδα

Ζητούμενη τιμή: 1450000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Λευκάδα, Χώρα

1,450,000 €

Ν. Λευκάδας, Λευκάδα, Χώρα

ID: 231651005-365

Τετραγωνικά Μέτρα

1004

Πωλείται οικόπεδο με οικοδομική άδεια για ξενοδοχείο 23 δωματίων - 3*(αστέρων)  με εγκεκριμένη επιδότηση από Αναπτυξιακό στην καρδιά της πόλης της Λευκάδας.
Το οικόπεδο βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά με εύκολη πρόσβαση σε όλα τα αξιοθέατα και τις ανέσεις.

Χαρακτηριστικά :
Έχει έκταση 1.004 τετραγωνικά μέτρα.Είναι γωνιακό , έχει δύο (2) όψεις σε δημοτικό δρόμο.Eίναι επίπεδο.Επί του κοινόχρηστου, δημοτικού, οδικού δικτύου περνούν υπάρχοντα δίκτυα ΔΕΗ, ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ. Έτσι η σύνδεση της μονάδας με αυτά τα δίκτυα καθίσταται άμεση.Οικοδομική Άδεια:Το οικόπεδο διαθέτει οικοδομική άδεια για την ανέγερση ενός ξενοδοχείου 23 δωματίων.
Η άδεια επιτρέπει την κατασκευή  1.453 τετραγωνικών μέτρων κτιριακών εγκαταστάσεων.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ
Το ξενοδοχειακό συγκρότημα αποτελείται από τρία κτίρια (Α,Β,Γ). Περιλαμβάνει μια κοινόχρηστη εξωτερική κολυμβητική δεξαμενή στον περιβάλλοντα χώρο και μία κοινόχρηστη εσωτερική κολυμβητική δεξαμενή στο υπόγειο του κτιρίου Β. Στον ίδιο εσωτερικό χώρο τοποθετούνται χώροι ευεξίας με σάουνα, αίθουσα μασάς, υδρομάλαξης και γυμναστήριο με τους απαραίτητους βοηθητικούς χώρους.. Η μελέτη προσβασιμότητας ΑΜΕΑ συντάσσεται με βάση τους ισχύοντες κανονισμούς, οδηγίες, πρότυπα κ.τ.λ.. Πλεονεκτήματα:
Η ιδανική τοποθεσία στην καρδιά της πόλης της ΛευκάδαςΤο οικόπεδο έχει πρόσωπο σε κοινόχρηστες ασφαλτοστρωμένες δημοτικές
οδούς πλάτους μεγαλύτερου των 10 μέτρων
Η ύπαρξη οικοδομικής άδειας για την ανέγερση ενός ξενοδοχείου 23 δωματίωνΗ δυνατότητα δημιουργίας ενός κερδοφόρου τουριστικού καταλύματοςΗ εύκολη πρόσβαση σε όλα τα αξιοθέατα και τις ανέσειςΕπενδυτική ευκαιρία:Αυτό το οικόπεδο αποτελεί μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία για επενδυτές που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν ένα ξενοδοχείο στην καρδιά της Λευκάδας.
Η Λευκάδα είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός με μεγάλη ζήτηση για ποιοτικά καταλύματα.

Η Λευκάδα έχει την τύχη να βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερα προνομιακό σημείο της Ελλάδας : στη δυτική ακτή της με τα μαγικά νερά και το ήπιο κλίμα και σε απόσταση τέτοια από την Ακαρνανία ώστε να θεωρείται νησί αλλά και χερσόνησος της ηπειρωτικής γης, χάρη στην πλωτή της γέφυρα.
Σήμερα η Λευκάδα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στη χώρα μας, χάρη στη φυσική ομορφιά της, στους ανθρώπους της, στην ποιοτική τουριστική της ανάπτυξη και στη εύκολη πρόσβαση την οποία διασφαλίζει η γέφυρα.

Επιπλέον, πρέπει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στις σημαντικές επιδόσεις της Λευκάδας στον τομέα του Τουρισμού.
Η συμβολή της τουριστικής δραστηριότητας στην οικονομία του Δήμου Λευκάδος κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντική, αφού ο τουρισμός, αποτελεί κυρίαρχο μοχλό ανάπτυξης.
Μέμα Μανωλίτση Σύμβουλος ακινήτων Executive Club Award (2021) 100% Club Award (2022) Platinum Award (2023) RE/MAX Value Ευσταθίου Ζάκκα 42 - Πλ. Αγίου Μηνά, Λευκάδα Τηλέφωνο : (+30) 26450 26419 Κινητό : (+30) 6940997877 https://www.remaxvalue.gr

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

Περίφραξη

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.