Πώληση Αγροτεμάχιο 9018τ.μ. - Μηλίνα, Σηπιάδα

Ζητούμενη τιμή: 360000 €

Αγροτεμάχιο - Πώληση - Σηπιάδα, Μηλίνα

360,000 €

Ν. Μαγνησίας, Σηπιάδα, Μηλίνα

ID: 230941130-28

Τετραγωνικά Μέτρα

9018

Κωδικός ακινήτου 25326 - 10017. Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας Ιάσονας Φιλιππίδης, μέλος της ομάδας Σιάνος - Παπαγεωργίου και του γραφείου RE/MAX Δομή,

Πωλείται αποκλειστικά απο την ομάδας μας, αγροτεμάχιο, 9 στρεμμάτων, εκτός σχεδίου, άρτιο και οικοδομήσιμο κατά κανόνα, στην περιφέρεια Λάυκου, του Δήμου Νοτίου Πηλίου. Βρίσκεται πολύ κοντά στην παραλία Τζάστενη  και αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη επιλογή όχι μόνο λόγω της δυνατότητας οικοδόμησής του, αλλά και λόγω της εξαιρετικής τοποθέτησής του, μπροστά στη θάλασσα. Τοποθετείται μεταξύ Μηλίνας και Τρικερίου, 20 χιλιόμετρα απο το χωριό της Αργαλαστής και 50 χιλιόμετρα απο την πόλη του Βόλου. Το αγροτεμάχιο έχει πρόσοψη 210 μέτρα και περιέχει στο κάτω μέρος του ένα παλιό πέτρινο κτίσμα.  Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μάζι μου, θα χαρούμε να σας το δείξουμε!

Απόσταση απο θάλασσα: 20 μέτρα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.