Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 122τ.μ. - Αγία Παρασκευή, Βόλος

Ζητούμενη τιμή: 20000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Βόλος, Αγία Παρασκευή

20,000 €

Ν. Μαγνησίας, Βόλος, Αγία Παρασκευή

ID: 230941129-30

Τετραγωνικά Μέτρα

122

Γιώργος Μεταφτσής 6906825777 - Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας και μέλος της μεσιτικής ομάδας #NTteam στο Βόλο - (Θεοδωρίδης Νικόλαος , Τζιαφέτας Νικόλαος, Λιάκος Κωνσταντίνος, Τάνας Αναστάσιος). 

Πωλείται Γωνιακό Οικόπεδο στην Αγία Παρασκευή Βόλου

Εμβαδόν:
122 τ.μ.
Συντελεστής Δόμησης: 0,8Περιγραφή:Στην πανέμορφη περιοχή της Αγίας Παασκευής Βόλου, διατίθεται προς πώληση εξαιρετικό γωνιακό οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 122 τετραγωνικών μέτρων. Το οικόπεδο διαθέτει συντελεστή δόμησης 0,8 επιτρέποντας τη δημιουργία μιας κατοικίας ή ενός κτιρίου συνολικής επιφάνειας έως και 97,6 τετραγωνικών μέτρων.Το οικόπεδο βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία με εύκολη πρόσβαση σε όλες τις βασικές υποδομές της πόλης, ενώ παράλληλα προσφέρει ησυχία και απομόνωση λόγω της γωνιακής του θέσης. Η περιοχή της Αγίας Παρασκευής είναι γνωστή για το όμορφο φυσικό περιβάλλον και την εξαιρετική ποιότητα ζωής που προσφέρει.Κύρια Χαρακτηριστικά:Γωνιακό Οικόπεδο: Διαθέτει πρόσοψη σε δύο δρόμους, αυξάνοντας τις δυνατότητες σχεδιασμού και πρόσβασης.Άρτιο και Οικοδομήσιμο: Ιδανικό για την κατασκευή μόνιμης ή εξοχικής κατοικίας.Προνομιακή Τοποθεσία: Κοντά σε σχολεία, καταστήματα, και μέσα μαζικής μεταφοράς.Υψηλός Συντελεστής Δόμησης: Δυνατότητα ανέγερσης κτιρίου 97,6 τ.μ.Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό γωνιακό οικόπεδο στην πανέμορφη περιοχή της Αγίας Παρασκευής Βόλου. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να κανονίσετε μια επίσκεψη.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Νοτιο-ανατολικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.