Πώληση Κατάστημα 46τ.μ. - Πόρτο Ράφτη, Μαρκόπουλο

Ζητούμενη τιμή: 110000 €

Κατάστημα - Πώληση - Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη

110,000 €

Υπόλοιπο Αττικής, Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη

ID: 232161008-16

Τετραγωνικά Μέτρα

46

Έτος Κατασκευής

2003

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 6-354 - Μαρκόπουλο Πόρτο Ράφτη ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατάστημα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 46 τ.μ. . Αποτελείται από κουζίνα, και WC. Είναι κατασκευασμένο το 2003 και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα Laminate, A/C, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 110.000 € Ανακαλύψτε έναν κομψό και λειτουργικό επαγγελματικό χώρο στο Πόρτο Ράφτη, με συνολική επιφάνεια 46 τ.μ., ιδανικό για την επιχείρησή σας. Ο χώρος είναι διώροφος και διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις για να δημιουργήσετε ένα ευχάριστο και αποδοτικό εργασιακό περιβάλλον. Το ισόγειο, επιφάνειας 28 τ.μ., διαθέτει γυάλινη πρόσοψη που επιτρέπει στο φυσικό φως να πλημμυρίζει τον χώρο, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα για τους πελάτες και τους συνεργάτες σας. Το δάπεδο είναι επενδυμένο με laminate, ενώ η ψευδοροφή με σποτ φωτισμού προσδίδει μοντέρνα αισθητική. Ένας τοίχος είναι επενδυμένος με ράφια, προσφέροντας κομψές και πρακτικές λύσεις αποθήκευσης. Κατεβαίνοντας την εσωτερική σκάλα, συναντούμε έναν χώρο επιφάνειας 18 τ.μ., ο οποίος περιλαμβάνει WC και κουζίνα με ντουλάπια, εξασφαλίζοντας όλες τις απαραίτητες ανέσεις για εσάς και το προσωπικό σας. Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με κλιματιστικό και θερμοσίφωνα, παρέχοντας άνεση και λειτουργικότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Ο χώρος αυτός είναι ιδανικός για επιχειρήσεις που επιθυμούν έναν σύγχρονο και άνετο επαγγελματικό χώρο, με προνομιακή τοποθεσία στο Πόρτο Ράφτη, κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και καταστήματα.  Αρμόδια Σύμβουλος Επιδείξεων κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού Τόνια Αλλαγιάννη / REAL ESTATE AGENT / Αριθμός ΓΕ. ΜΗ. 160259603000. Μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών-Αττικής.
Αρμόδια Σύμβουλος Επιδείξεων κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού Τόνια Αλλαγιάννη / REAL ESTATE AGENT / Αριθμός ΓΕ. ΜΗ. 160259603000. Μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών-Αττικής

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

WC

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.