Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 565τ.μ. - Τουρλωτή, Σητεία

Ζητούμενη τιμή: 420000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Σητεία, Τουρλωτή

420,000 €

Ν. Λασιθίου, Σητεία, Τουρλωτή

ID: 232181001-14

Τετραγωνικά Μέτρα

565

Μοναδικό Οικόπεδο στο Μόχλος με Άδεια Δόμησης για 3 ΜεζονέτεςΌπως φαίνεται στις φωτορεαλιστικές εικόνες, αυτό το οικόπεδο προσφέρει την ευκαιρία να δημιουργηθεί ένας σύγχρονος χώρος με πολυτελή και μοντέρνα σχεδίαση, ιδανικός για κατοικίες ή εξοχικές κατοικίες.Χαρακτηριστικά:Γενική Δομή: Το οικόπεδο περιλαμβάνει άδεια δόμησης για τρεις μεζονέτες. Οι μεζονέτες θα είναι διώροφες και σχεδιασμένες για να προσφέρουν άνεση και πολυτέλεια στους κατοίκους τους.Εξωτερική Εμφάνιση: Οι κατοικίες θα έχουν μοντέρνα αρχιτεκτονική με καθαρές γραμμές και χρήση γήινων χρωμάτων όπως το λευκό και το γκρι, συνδυάζοντας φυσικά υλικά όπως η πέτρα, προσδίδοντας έναν κομψό και ζεστό χαρακτήρα.Μπαλκόνια και Παράθυρα: Κάθε μεζονέτα θα διαθέτει μεγάλα παράθυρα και ευρύχωρα μπαλκόνια που θα επιτρέπουν την είσοδο φυσικού φωτός και θα προσφέρουν υπέροχη θέα στον περιβάλλοντα χώρο.Πισίνες: Στον κεντρικό χώρο του οικοπέδου θα υπάρχουν δύο μεγάλες πισίνες, περιτριγυρισμένες από καλοδιατηρημένους κήπους και πράσινο. Οι πισίνες θα είναι σχεδιασμένες με σύγχρονες γραμμές και θα προσφέρουν έναν χώρο χαλάρωσης και αναψυχής.Κήποι: Το οικόπεδο θα είναι διαμορφωμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια, με όμορφους κήπους και φυτεύσεις που θα προσδίδουν μια αίσθηση ηρεμίας και φυσικής ομορφιάς.Τοποθεσία:Περιοχή: Το οικόπεδο βρίσκεται στην καρδιά του οικισμού Μόχλος, μια περιοχή γνωστή για τη φυσική της ομορφιά και την κοντινή απόσταση από τη θάλασσα. Η τοποθεσία προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε τοπικές παροχές και σημεία ενδιαφέροντος.Δεδομένου ότι στην περιοχή είναι εξαιρετικά δύσκολο να αδειοδοτηθεί ένα οικόπεδο, το παρόν πρότζεκτ αποτελεί μοναδική ευκαιρία επένδυσης.Περιοχή:Τοποθεσία: Το οικόπεδο βρίσκεται στο Μόχλος, μια όμορφη και ήσυχη περιοχή, γνωστή για την φυσική της ομορφιά και την κοντινή απόσταση από τη θάλασσα. Η τοποθεσία προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε τοπικές παροχές και σημεία ενδιαφέροντος.Αυτό το οικόπεδο στο Μόχλος αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα σύγχρονο και πολυτελές μέρος για να ζήσουν ή να επενδύσουν.
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.