Πώληση Διαμέρισμα 26τ.μ. - Κέντρο, Βόλος

Ζητούμενη τιμή: 50000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Βόλος, Κέντρο

50,000 €

Ν. Μαγνησίας, Βόλος, Κέντρο

ID: 230941130-29

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

26

Έτος Κατασκευής

1975

Όροφος

Ημιόροφος

Κωδικός ακινήτου: 1-10497

Βόλος - Κέντρο

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αποκλειστικά από το γραφείο μας επιπλωμένο διαμέρισμα ημιώροφος υπερυψωμένος, συνολικής επιφάνειας 26 τ.μ. Το ακίνητο κατασκευάστηκε το 1975 και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, μια κουζίνα και ένα μπάνιο. Η θέρμανση παρέχεται μέσω θερμοπομπού, εξασφαλίζοντας άνεση κατά τους χειμερινούς μήνες.

Το διαμέρισμα διαθέτει θέα σε αστικό τοπίο και κουφώματα αλουμινίου που προσφέρουν καλή μόνωση. Τα πατώματα είναι από πλακάκι, προσφέροντας ανθεκτικότητα και ευκολία στη συντήρηση. Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει ντουλάπες για αποθήκευση και περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές.

Αυτό το ακίνητο είναι ιδανικό για επενδυτικούς σκοπούς ή για φοιτητές, καθώς βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του Βόλου, κοντά σε όλες τις απαραίτητες ανέσεις και μέσα μεταφοράς.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το προσιτό και πρακτικό διαμέρισμα. Για περισσότερες πληροφορίες και για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη, επικοινωνήστε μαζί μας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τύπος Θέρμανσης: Θερμοσυσσωρευτές

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Μπάνιο

Φοιτητική κατοικία

Επιπλωμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.