Πώληση Αγροτεμάχιο 2338τ.μ. - Απολλώνιο, Λευκάδα

Ζητούμενη τιμή: 320000 €

Αγροτεμάχιο - Πώληση - Λευκάδα, Απολλώνιο

320,000 €

Ν. Λευκάδας, Λευκάδα, Απολλώνιο

ID: 231651005-364

Τετραγωνικά Μέτρα

2338

Πωλείται αγροτεμάχιο εμβαδού 2.338 τ.μ. στην Πόντι -Βασιλική Λευκάδας.
Το ακίνητο βρίσκεται σε μια γραφική τοποθεσία, δίπλα στη θάλασσα.

Η περιοχή φημίζεται για την ηρεμία και την ομορφιά της, με πανέμορφες παραλίες, κρυστάλλινα νερά και πλούσια βλάστηση.
Η εύκολη πρόσβαση σε κοντινές πόλεις και χωριά, καθώς και σε βασικές ανέσεις, καθιστά την τοποθεσία ιδανική για όσους αναζητούν μόνιμη κατοικία ή εξοχικό.

Χαρακτηριστικά:Η έκταση έχει συνολική επιφάνεια 2.338 τετραγωνικών μέτρων.Βρίσκεται σε υψόμετρο 28 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, προσφέροντας πανοραμική θέα στο Ιόνιο  Πέλαγος.Η έκταση είναι επικλινής.Διαθέτει δρόμο για εύκολη πρόσβαση.Δίκτυο ηλεκτροδότησης/ΎδρευσηςΑνεπανάληπτη τοποθεσία δίπλα στη θάλασσαΠανοραμική θέα στο Ιόνιο ΠέλαγοςΗσυχία και γαλήνηΔυνατότητα ανέγερσης κατοικίαςΕύκολη πρόσβαση σε ανέσειςΤο ακίνητο αυτό αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους αναζητούν ένα ιδανικό μέρος για να χτίσουν το σπίτι των ονείρων τους σε μια πανέμορφη τοποθεσία.
Η εύκολη πρόσβαση σε ανέσεις και η ησυχία της περιοχής προσφέρουν μια υψηλή ποιότητα ζωής.
Ιδανική επιλογή για απόκτηση Golden Visa.

Η Βασιλική Λευκάδας, γνωστή και ως Πόντι, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για kite surf στην Ελλάδα, προσελκύοντας λάτρεις του αθλήματος από όλα τα μέρη του κόσμου.
Μέμα Μανωλίτση Σύμβουλος ακινήτων Executive Club Award (2021) 100% Club Award (2022) Platinum Award (2023) RE/MAX Value Ευσταθίου Ζάκκα 42 - Πλ. Αγίου Μηνά, Λευκάδα Τηλέφωνο : (+30) 26450 26419 Κινητό : (+30) 6940997877 https://www.remaxvalue.gr

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Δίκτυο Τηλεφώνου

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

Προσανατολισμός: Νοτιο-ανατολικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.