Πώληση Μεζονέτα 170τ.μ. - Πόρτο Ράφτη, Μαρκόπουλο

Ζητούμενη τιμή: 490000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη

490,000 €

Υπόλοιπο Αττικής, Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη

ID: 232161005-16

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

170

Έτος Κατασκευής

2009

Όροφος

1ος

ΝΕΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΗ
Αυτή η εκλεπτυσμένη οροφομεζονέτα 170 τ.μ. προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για άνετη και πολυτελή διαβίωση, μόλις 250 μέτρα από τη γαλήνια θάλασσα. Η κατοικία διαθέτει τέσσερα κομψά και προσεγμένα υπνοδωμάτια, ιδανικά για την εξασφάλιση προσωπικού χώρου και χαλάρωσης. Στον πρώτο όροφο, θα βρείτε ένα ευρύχωρο και φωτεινό σαλόνι, ενσωματωμένο με τραπεζαρία και μια άνετη, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ιδανική για γαστρονομικές απολαύσεις. Τα δύο μπάνια στον ίδιο όροφο, καθώς και οι γύρω βεράντες, προσθέτουν άνεση και πολυτέλεια στην καθημερινή ζωή. Στο δεύτερο επίπεδο, δύο επιπλέον υπνοδωμάτια και ένα κομψό μπάνιο προσφέρουν πρόσθετο χώρο και ιδιωτικότητα. Το εντυπωσιακό roof garden 100 τ.μ. αποτελεί το ιδανικό σημείο για χαλάρωση και απολαυστικές στιγμές κάτω από τον ουρανό, προσφέροντας απεριόριστη θέα που κόβει την ανάσα. Η κατοικία αυτή είναι εξοπλισμένη με σύγχρονες ανέσεις, όπως αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, συρόμενα κουφώματα αλουμινίου με σίτες και διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, εντοιχισμένες ντουλάπες, κλιματισμό και συναγερμό. Το συγκρότημα κατοικιών στο οποίο ανήκει η μεζονέτα διαθέτει κοινόχρηστη πισίνα και χώρο στάθμευσης, ενώ η ίδια η κατοικία προσφέρει επιπλέον ιδιωτικό πάρκινγκ και κήπο. Με άπλετο φυσικό φωτισμό, εσωτερική σκάλα και δορυφορική κεραία, η κατοικία προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία πολυτελούς διαβίωσης. Η τοποθεσία είναι εξίσου ιδανική, μόλις 20 χλμ από το αεροδρόμιο και 15 χλμ από το μετρό, καθιστώντας την κατοικία αυτή την τέλεια επιλογή για εκείνους που επιθυμούν να συνδυάσουν άνεση και λειτουργικότητα. Η κατοικία προσφέρεται επιπλωμένη, έτοιμη να φιλοξενήσει τον νέο ιδιοκτήτη της στην τιμή των 520.000€.
Αρμόδια Σύμβουλος Επιδείξεων κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού Μαρία Κόντη / REAL ESTATE AGENT / Αριθμός ΓΕ. ΜΗ. 061538003000 Μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Γ

Τζάκι

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Θέσεις Parking: Μία

Δορυφορική κεραία

Κήπος

Ανελκυστήρας

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.