Πώληση Διαμέρισμα 60τ.μ. - Κέντρο, Ιωάννινα

Ζητούμενη τιμή: 120000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Ιωάννινα, Κέντρο

120,000 €

Ν. Ιωαννίνων, Ιωάννινα, Κέντρο

ID: 231351001-1432

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

60

Έτος Κατασκευής

1968

Όροφος

Ημιόροφος

Διατίθεται προς πώληση υπέροχο διαμέρισμα 60 τ.μ., σε υπερυψωμένο ημιόροφο, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους των Ιωαννίνων. Το διαμέρισμα ανακαινίστηκε πλήρως το 2017 και μετατράπηκε σε έναν ευρύχωρο ενιαίο χώρο, που περιλαμβάνει δωμάτιο, σαλόνι και κουζίνα. Η διακόσμηση είναι μοντέρνα, σε Σκανδιναβικό στιλ και έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά υψηλής ποιότητας.

Με την ανακαίνιση, προστέθηκαν νέες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένου πίνακα, και υδραυλικές εγκαταστάσεις. Υπάρχει επίσης προετοιμασία για μελλοντική εγκατάσταση εσωτερικού συστήματος θέρμανσης.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, κοντά σε υπηρεσίες, τράπεζες, καφετέριες και εμπορικά καταστήματα. Αποτελεί μοναδική ευκαιρία για επένδυση, καθώς βρίσκεται σε έναν από τους πιο κεντρικούς πεζόδρομους της πόλης και απέχει μόλις 4 λεπτά με τα πόδια από την Περιφέρεια Ιωαννίνων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να κανονίσετε μια επίσκεψη.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κλιματισμός

Μπάνιο

Διαμπερές

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικοδυτικός

Θέα: Απεριόριστη

Ανακαινισμένο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.