Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 2020τ.μ. - Κέντρο, Αφέτες

Ζητούμενη τιμή: 40000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Αφέτες, Κέντρο

40,000 €

Ν. Μαγνησίας, Αφέτες, Κέντρο

ID: 230941123-42

Τετραγωνικά Μέτρα

2020

Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας Μαρία Κωστοπούλου, μέλος της ομάδας Σιάνος Παπαγεωργίου και της RE/MAX Δομή.

Διατίθεται αποκλειστικά απο την ομάδα μας οικόπεδο με κωδικό 25316-9104, που βρίσκεται στην περιοχή των Αφετών, στο κέντρο της πόλης. Το εντυπωσιακό αυτό οικοδομήσιμο επικλινές οικόπεδο, με συνολική επιφάνεια 2020 τ.μ. αποτελεί μια σπάνια ευκαιρία για όσους αναζητούν την τέλεια επένδυση στην περιοχή.

Το οικόπεδο διαθέτει περίφραξη για την απόλυτη ιδιωτικότητα και ασφάλεια, ενώ το νερό και το ρεύμα είναι ήδη στη διάθεση του αγοραστή για την άμεση χρήση του. Η ανήσυχη σχεδίαση του επικλινούς οικοπέδου συνδυάζει την απόλυτη θέα του τοπίου με την ευκολία της πρόσβασης στην πόλη.

Αυτή η περιοχή είναι γνωστή για την εκπληκτική φυσική ομορφιά της, και το οικόπεδο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της πόλης και όλες τις υπηρεσίες που παρέχονται εκεί. Η ιδανική τοποθεσία αυτού του ακινήτου και η υπέροχη θέα του θα καλύψουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών αγοραστών.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέα: Θάλασσα

Περίφραξη

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.