Πώληση Μονοκατοικία 312τ.μ. - Τσαγκαράδα, Μούρεσι

Ζητούμενη τιμή: 248000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Μούρεσι, Τσαγκαράδα

248,000 €

Ν. Μαγνησίας, Μούρεσι, Τσαγκαράδα

ID: 230941078-40

Τετραγωνικά Μέτρα

312

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

1878

Όροφος

Ισόγειο

Ανδρέας Χριστοδούλου: Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας, μέλος της ομάδας Σιάνος Παπαγεωργίου και του γραφείου RE/MAX Δομή.

Πωλείται κατά αποκλειστικότητα μονοκατοικία δύο επιπέδων με υπόγειο στη μαγευτική Τσαγκαράδα με κωδικό ακινήτου: 9776-10466. Η συνολική επιφάνεια της κατοικίας είναι 312,66 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο έκτασης 3818 τ.μ. Η μονοκατοικία, κατασκευασμένη το 1878, έχει ενεργειακή κλάση Η και χρήζει ανακατασκευής.

Αποτελείται από ξύλινα πατώματα, εσωτερική σκάλα και διαθέτει σκαλιά εισόδου. Η κατοικία προσφέρει απίστευτη θέα στο βουνό και περιβάλλεται από έναν όμορφο κήπο, ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Η απόσταση από τη θάλασσα είναι μόλις 5.000 μέτρα, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στις πανέμορφες παραλίες της περιοχής.

Η περιοχή της Τσαγκαράδας είναι φημισμένη για την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της, την πλούσια φυσική ομορφιά και τα ιστορικά της μνημεία. Αυτή η κατοικία προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ακίνητο σε ένα από τα πιο γραφικά χωριά του Πηλίου, γνωστό για την ηρεμία και την παραδοσιακή του ατμόσφαιρα.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι το ακίνητο χρήζει ανακατασκευής, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το χώρο σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις και ανάγκες.

Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε δικό σας αυτό το πανέμορφο ακίνητο. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Η

Διαμπερές

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέα: Βουνό

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.