Πώληση Ξενοδοχείο 1200τ.μ. - Καμισιανά, Κολυμβάρι

Ζητούμενη τιμή: 3000000 €

Ξενοδοχείο - Πώληση - Κολυμβάρι, Καμισιανά

3,000,000 €

Ν. Χανίων, Κολυμβάρι, Καμισιανά

ID: 231671005-205

Τετραγωνικά Μέτρα

1200

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

Ισόγειο

Ξενοδοχείο προς Πώληση στα Καμισιανά

Αποτελείται από δύο ορόφους από 600τμ έκαστος, 400τμ υπόγειο και επιπρόσθετος ισόγειος χώρος 400τμ από την πίσω μεριά. Συνολικός αριθμός δωματίων 27. 8 δίκλινα, 16 τρίκλινα, 2 πεντάκλινα και 1 επλάκλινο. Οικία ιδιοκτήτη - διαχειριστή 200τμ εντός του καταλύματος κατάλληλα διαμορφωμένα για να γίνουν άλλα 5 δίκλινα. Στο ισόγειο υπάρχει δυνατότητα για να γίνουν περισσότερα διαμερίσματα ή καταστήματα. Έχει πρόσοψη στην παλιά εθνική οδό Κισσάμου Χανίων 42 μέτρα. Στο υπόγειο υπάρχει δυνατότητα να γίνει κουζίνα εστιατορίου. Ανελκυστήρας 11 ατόμων. Αυτονομία νερού με δεξαμενές για 10 μέρες. Ζεστά νερά 2 δοχεία του ενός τόνου. Επίσης περιλαμβάνεται και οικόπεδο 2 στρέμματα που επικοινωνεί με μονοπάτι και αγροτικό δρόμο. Χαρακτηριστικά:
- Απέχει από την παραλία 550 μέτρα, και από τα Χανιά 22 χιλιόμετρα.
- Οι στάσεις των λεωφορείων είναι ακριβώς από κάτω. 
- Βρίσκεται σε μια όμορφη και ήσυχη περιοχή.
- Στον κεντρικό δρόμο και σε στρατηγική τοποθεσία προς τις πιο διάσημες παραλίες όπως Φαλάσαρνα, Ελαφονήσι, Κολυμπάρι, Πλατανιάς κ.α.
- Άνετα Δωμάτια που είναι πλήρως επιπλωμένα και έχουν τα πάντα. Κουζίνα και σκεύη , τηλεόραση, κλιματιστικό και τα μπαλκόνια έχουν απλώστρα με μανταλάκια.
- Στην ταράτσα  υπάρχουν ξαπλώστρες, jacuzzi, και μπαρ με καρέκλες. Ιδανικός χώρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ήλιο ή ακόμα καλύτερα την ανατολή και τη δύση του ηλίου, καθώς είναι ένα από τα ψηλότερα κτίρια στη γύρω περιοχή και έχει πολύ ωραία θέα στη θάλασσα στον κόλπο των Χανίων.
- Σε ήσυχο μέρος.
- Υπάρχει αρκετός χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων. Μια χρυσή επενδυτική ευκαιρία σας περιμένει στα Καμισιανά.
Με στρατηγική τοποθεσία στον κεντρικό δρόμο, με εύκολη πρόσβαση σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς και στην κοντινή παραλία. Με ευέλικτη χρήση αφού είναι κατάλληλο για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, εστίαση και εμπόριο.
Με δυνατότητα επέκτασης. Αυτή η ιδιοκτησία σας προσφέρει μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης και κερδοφορίας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.