Πώληση Μονοκατοικία 120τ.μ. - Σφακιώτες, Λευκάδα

Ζητούμενη τιμή: 260000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Λευκάδα, Σφακιώτες

260,000 €

Ν. Λευκάδας, Λευκάδα, Σφακιώτες

ID: 231651005-361

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

120

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

2003

Όροφος

Ισόγειο

Προς Πώληση Πέτρινη Μονοκατοικία  στο Γραφικό Χωριό Λαζαρατά Σφακιωτών ΛευκάδαςΖήστε την ομορφιά της Λευκάδας σε ένα πανέμορφο σπίτι!Πωλείται μονοκατοικία 120 τ.μ. (60 τ.μ. κατοικήσιμα) σε οικόπεδο 756 τ.μ. στο γραφικό χωριό Λαζαρατά Σφακιωτών Λευκάδας.Ιδανική επιλογή για:Μόνιμη κατοικία: Απολαύστε την ησυχία και την γαλήνη της υπαίθρου, σε ένα πανέμορφο περιβάλλον.Εξοχικό: Δημιουργήστε το δικό σας καταφύγιο χαλάρωσης και ξεκούρασης, σε κοντινή απόσταση από τις πανέμορφες παραλίες της Λευκάδας.Επένδυση: Αξιοποιήστε το τουριστικό δυναμικό της περιοχής και νοικιάστε το σπίτι σε επισκέπτες.Χαρακτηριστικά:Μονοκατοικία 120 τ.μ. (60 τ.μ. κατοικήσιμα) σε 2 επίπεδα2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΣαλόνι ΚουζίναΑποθήκηΑυλήΟικόπεδο 756 τ.μ. με κήποΣτέρνα νερού Πλεονεκτήματα:Γραφική τοποθεσία σε ήσυχο χωριόΚοντινή απόσταση από παραλίες και αξιοθέαταΠανέμορφο περιβάλλον με θέα βουνόΕυρύχωρο και φωτεινό σπίτιΙδανικό για ζευγάρια ή μικρές οικογένειεςΔυνατότητα επέκτασης ή αξιοποίησης του υπόλοιπου χώρουΔυνατότητα αξιοποίησης για τουριστική μίσθωσηΠεριβάλλον:Το γραφικό χωριό Λαζαράτα βρίσκεται στην ορεινή Λευκάδα, σε υψόμετρο 400 μέτρων. Περιβάλλεται από πλούσια βλάστηση και προσφέρει πανέμορφη θέα προς τα βουνά και τις γύρω περιοχές .
Το χωριό φημίζεται για την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του, την φιλόξενη ατμόσφαιρα και την ηρεμία του.Αξιοθέατα:Σε κοντινή απόσταση από το χωριό μπορείτε να επισκεφθείτε:Τις πανέμορφες παραλίες της δυτικής ακτής της Λευκάδας, όπως οι παραλίες Πευκούλια , Αγιος Νικήτας  και Κάθισμα.Το φαράγγι της ΜέλισσαςΤην πόλη της Λευκάδας, με τα γραφικά σοκάκια και τα παραδοσιακά σπίτια .Δραστηριότητες:Στην περιοχή μπορείτε να απολαύσετε διάφορες δραστηριότητες, όπως:Πεζοπορία και ποδηλασία στα μονοπάτια της ορεινής Λευκάδας.Κολύμπι και θαλάσσια σπορ στις πανέμορφες παραλίες.Επίσκεψη στα μοναστήρια και τα μνημεία της περιοχής.Πληρεί όλες τις προϋπόθεσεις για απόκτηση Golden Visa Μέμα Μανωλίτση Σύμβουλος ακινήτων Executive Club Award (2021) 100% Club Award (2022) Platinum Award (2023) RE/MAX Value Ευσταθίου Ζάκκα 42 - Πλ. Αγίου Μηνά, Λευκάδα Τηλέφωνο : (+30) 26450 26419 Κινητό : (+30) 6940997877 https://www.remaxvalue.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Κλιματισμός

Αποθήκη

Διαμπερές

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Επιτρέπονται κατοικίδια

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.