Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 1001τ.μ. - Μονή Αγίου Παντελεήμονος, Γάζι

Ζητούμενη τιμή: 150000 €

Just Sold

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Γάζι, Μονή Αγίου Παντελεήμονος

150,000 €

Ν. Ηρακλείου, Γάζι, Μονή Αγίου Παντελεήμονος

ID: 231901006-248

Τετραγωνικά Μέτρα

1001

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ RE/MAX SPECIALISTS,

Πωλείται εξαιρετικό οικόπεδο στην περιοχή Κολυβάς Γαζίου πάνω στον κεντρικό δρόμο. Βρίσκεται μόλις 3 λεπτά μακριά από το ITE, το Πανεπιστήμιο και το νοσοκομείο Παγνή, σε μια ήσυχη περιοχή με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης.Το οικόπεδο είναι 1000 τετραγωνικά μέτρα και βρίσκεται εντός σχεδίου, η πρόσοψη του είναι 23 μέτρα και χτίζει 400 τετραγωνικά μέτρα .Η τοποθεσία του είναι ιδανική για όσους αναζητούν έναν χώρο με εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες και παροχές, αλλά ταυτόχρονα επιθυμούν να ζήσουν σε έναν ήσυχο και φιλικό περιβάλλον.Μην χάσετε αυτή την εξαιρετική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι γης σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές του Ηρακλείου, με απεριόριστες δυνατότητες για ανάπτυξη και αξιοποίηση. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ένα ραντεβού για να δείτε το ακίνητο από κοντά
Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεργασία ανάθεσης ή ζήτησης ακινήτων, καθώς και για κάθε απορία και συμβουλή στην αγοραπωλησία και μίσθωση του ακινήτου σας. Διαθέτουμε μεγάλο αριθμό ακινήτων παντός τύπου (κατοικίες, εξοχικά, επαγγελματικά και επενδυτικά ακίνητα, γη). H REMAX Specialists, είναι μέλος της REMAX, του μεγαλύτερου διεθνούς κτηματομεσιτικού δικτύου στον κόσμο με πάνω από 9.000 γραφεία σε περισσότερες από 110 χώρες και περισσότερους από 147.000 συνεργάτες.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας : 2814004848, 6947095248

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Περίφραξη

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.