Πώληση Μονοκατοικία 35τ.μ. - Πισκοκέφαλο, Σητεία

Ζητούμενη τιμή: 65000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Σητεία, Πισκοκέφαλο

65,000 €

Ν. Λασιθίου, Σητεία, Πισκοκέφαλο

ID: 232181002-8

Τετραγωνικά Μέτρα

35

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

1960

Όροφος

Ισόγειο

Η κατοικία αποτελείται από σαλόνι με τζάκι, πατάρι, κουζίνα και ένα εξωτερικό μπάνιο. Το σπίτι διαθέτει παροχή ρεύματος και νερού, τα οποία είναι έτοιμα για σύνδεση.

Στον εξωτερικό χώρο της κατοικίας θα βρείτε ένα όμορφο αίθριο με ξύλινη πέργκολα, ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης και αναψυχής. Επιπλέον, υπάρχει ένας παραδοσιακός πέτρινος φούρνος, ιδανικός για μαγειρικές απολαύσεις με παρέα.

Η κατοικία προσφέρει μοναδική θέα στον κόλπο της Σητείας και βρίσκεται σε ήσυχη τοποθεσία, προσφέροντας την απόλυτη ηρεμία. Παράλληλα, απέχει μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από την πόλη της Σητείας, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες ανέσεις και υπηρεσίες.

Στο οικόπεδο των 5000 τ.μ. βρίσκονται περίπου 80 ελαιόδεντρα, καθιστώντας το ιδανικό για συγκομιδή και παραγωγή αγνού κρητικού ελαιόλαδου. Η γη είναι γόνιμη και καλλιεργήσιμη, προσφέροντας ευκαιρίες για αγροτικές δραστηριότητες.

Ζήστε την αυθεντική κρητική εμπειρία σε μια παραδοσιακή κατοικία με μαγευτική θέα και αξεπέραστη ηρεμία, μόλις λίγα λεπτά από την πόλη της Σητείας.

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τζάκι

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.