Πώληση Μεζονέτα 127τ.μ. - Νεοχώρι, Αφέτες

Ζητούμενη τιμή: 218000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Αφέτες, Νεοχώρι

218,000 €

Ν. Μαγνησίας, Αφέτες, Νεοχώρι

ID: 230941124-48

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

127

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

1942

Όροφος

Ισόγειο

Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας: Αθηνά Τσούνη -Διατίθεται αποκλειστικά προς ΠΩΛΗΣΗ, παραδοσιακή πέτρινη μεζονέτα στο γραφικό Νεοχώρι Πηλίου. Η μεζονέτα έχει συνολική επιφάνεια 127 τ.μ. είναι κατασκευής 1942 και ανακαινίστηκε το 2006. Αποτελείται από ισόγειο όροφο στον οποίο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια, μία κουζίνα κι ένα μπάνιο. Επικοινωνεί μέσω εσωτερικής ξύλινης σκάλας με τον 1ο όροφο στο οποίο συναντάμε το σαλόνι με ένα γωνιακό τζάκι και την τραπεζαρία .Στον όροφο η  σκεπή είναι εμφανή (παραδοσιακή ξύλινη ) έτσι προσδίδει στο ακίνητο μία αίσθηση ζεστασιάς και ηρεμίας. Τα πατώματα είναι από πλακάκι και ξύλο ενώ τα κουφώματα είναι ξύλινα σύμφωνα με την πηλιορείτικη παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Ο εξωτερικός χώρος στον οποίο υπάρχει και κτιστό μπάρμπεκιου είναι όμορφα διαμορφωμένος σε έναν καταπράσινο κήπο με καλλωπιστικά φυτά. Η πρόσβαση γίνεται από δημοτικό δρόμο.
Το Νεοχώρι βρίσκεται σε απόσταση 35 χιλιομέτρων από την πόλη του Βόλου και σε υψόμετρο μόλις 450 μέτρα. Η πλατεία του είναι χτισμένη αμφιθεατρικά σε πανοραμικό σημείο και στολίζεται από αιωνόβια πλατάνια και πετρόχτιστες βρύσες. Εκεί υπάρχουν όμορφα εστιατόρια, καφετέριες και άλλα καταστήματα με πηλιορείτικες λιχουδιές που ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει. Περιβάλλεται από πυκνό δάσος και σε συνδυασμό με την υπέροχη θέα του στον Παγασητικό Κόλπο το καθιστούν μοναδικό προορισμό για κάθε επισκέπτη που επιθυμεί να απολαύσει στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης. 
Θα χαρούμε να σας το υποδείξουμε!

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Τύπος Θέρμανσης: Fan Coil

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Μπάνιο

Διαμπερές

Τζάκι

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Δάσος

Κήπος

Ανακαινισμένο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.