Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 510τ.μ. - Κέντρο, Νέα Αγχίαλος

Ζητούμενη τιμή: 79000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Νέα Αγχίαλος, Κέντρο

79,000 €

Ν. Μαγνησίας, Νέα Αγχίαλος, Κέντρο

ID: 230941115-32

Τετραγωνικά Μέτρα

510

Στύλας Ρήγας, Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας, μέλος της ομάδας Σιάνος Παπαγεωργίου και του γραφείου RE/MAX Δομή.

Πωλείται αποκλειστικά από το γραφείο μας οικόπεδο στο κέντρο της Νέας Αγχιάλου, με κωδικό ακινήτου: 25306-10412. Το οικόπεδο έχει συνολική επιφάνεια 510 τ.μ. και προσφέρει σημαντικές δυνατότητες δόμησης, με συντελεστή δόμησης 1.40 και συντελεστή κάλυψης 0.70.

Η Νέα Αγχίαλος είναι μια περιοχή με πλούσια ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά, γνωστή για την παραθαλάσσια τοποθεσία της, που προσφέρει υπέροχες παραλίες και γραφικά τοπία. Είναι ιδανική τόσο για μόνιμη κατοικία όσο και για εξοχική κατοικία, χάρη στη φυσική ομορφιά και την ηρεμία που προσφέρει. Το ακίνητο βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, κοντά σε καταστήματα, εστιατόρια και τις βασικές ανέσεις, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για επένδυση ή για κατασκευή κατοικίας.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό οικόπεδο σε μία από τις πιο ελκυστικές περιοχές της Μαγνησίας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να κανονίσουμε μια επίσκεψη.

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.