Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 603τ.μ. - Κέντρο, Κίσσαμος

Ζητούμενη τιμή: 90000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Κίσσαμος, Κέντρο

90,000 €

Ν. Χανίων, Κίσσαμος, Κέντρο

ID: 231671005-204

Τετραγωνικά Μέτρα

603

Πωλείται οικόπεδο 603τμ εντός σχεδίου πόλεως Κισάμου

Βασικά χαρακτηριστικά:

- Συντελεστής δόμησης 0.8
- Είναι γωνιακό και έχει πρόσοψη 28 μέτρα σε δημοτική οδό πλάτους 8 μέτρων και 22 μέτρα σε δημοτική οδό πλάτους 6 μέτρων.
- Πολύ ωραία θέα θάλασσα
- Απέχει :
Απο την θάλασσα 650 μέτρα σε ευθεία
Από παραλία 900 μέτρα ή 10 λεπτά περπάτημα
Από το κέντρο 250 μέτρα ή 3 λεπτά περπάτημα

Η Κίσσαμος, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Νομού Χανίων, λειτουργεί ως διοικητικός κόμβος του Δήμου Κισσάμου. Είναι ένα οικονομικό κέντρο που συνδυάζει τη γεωργία, την κτηνοτροφία, την αλιεία, τον τουρισμό και το εμπόριο. Στη πόλη μπορείτε να βρείτε Κέντρο Υγείας, Τράπεζες, Αστυνομικό τμήμα, Σούπερ μάρκετ, Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, Σχολεία, Διάφορα καταστήματα και ξενοδοχεία, Πολυσύχναστο λιμάνι, Πολυάριθμες καφετέριες και ταβέρνες. Είναι επίσης η έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου.

Σε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη περιοχή, αυτό το οικόπεδο προσφέρει μια επενδυτική ευκαιρία. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται όλες οι βασικές ανέσεις, η θάλασσα και το ζωντανό κέντρο της πόλης. Βρίσκεται σε προνομιακή θέση για οικιστική ή επενδυτική ανάπτυξη. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο σε ένα ακμάζον οικονομικό περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ καλεστε στο 6995030108.

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.