Πώληση Επιχείρηση 45τ.μ. - Κέντρο, Βόλος

Ζητούμενη τιμή: 18000 €

Επαγγελματικό - Πώληση - Βόλος, Κέντρο

18,000 €

Ν. Μαγνησίας, Βόλος, Κέντρο

ID: 230941133-19

Τετραγωνικά Μέτρα

45

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

Ισόγειο

Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας: Δήμητρα Αραπάκη - μέλος της Salillaris Team - RE/MAX Δομή.

Η επιχείρηση στον χώρο της εστίασης διατίθεται κατ’ αποκλειστικότητα προς πώληση και αποτελεί μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία. Η συγκεκριμένη επιχείρηση λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 11 χρόνια, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη μιας σταθερής πελατείας. Χάρη στην υψηλή προβολή που απολαμβάνει λόγω της προνομιακής της θέσης, η επιχείρηση προσελκύει καθημερινά και νέους πελάτες, εξασφαλίζοντας συνεχή ροή εισοδήματος.

Η επιχείρηση βρίσκεται στην οδό 28ης Οκτωβρίου με Σκαδεράνη στον Βόλο, έναν δρόμο που χαρακτηρίζεται από εξαιρετική προβολή και εμπορικότητα. Αυτή η στρατηγική τοποθεσία αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα, καθώς αυξάνει την επισκεψιμότητα και διευκολύνει την πρόσβαση των πελατών.

Με βάση όλα τα παραπάνω, η επιχείρηση αποτελεί μια ιδανική επιλογή για επενδυτές που αναζητούν μια αξιόπιστη και κερδοφόρα επένδυση στον χώρο της εστίασης. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας υποδείξουμε τις λεπτομέρειες της επιχείρησης, προκειμένου να διαπιστώσετε από κοντά τα πλεονεκτήματα αυτής της μοναδικής ευκαιρίας.


Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.