Πώληση Μονοκατοικία 218τ.μ. - Κέντρο, Αγριά

Ζητούμενη τιμή: 270000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Αγριά, Κέντρο

270,000 €

Ν. Μαγνησίας, Αγριά, Κέντρο

ID: 230941078-38

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

218

Έτος Κατασκευής

1923

Όροφος

Ισόγειο

Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας Ανδρέας Χριστοδούλου, μέλος της ομάδας Σιάνος Παπαγεωργίου και του γραφείου RE/MAX Δομή

Διατίθεται αποκλειστικά από την ομάδα μας διώροφη οικία στο κέντρο της Αγριάς , με κωδικό ακινήτου 9776-10424. Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία, μια κατοικία συνολικής επιφάνειας 218 τ.μ. που προσφέρει μοναδική θέα στη θάλασσα, μόλις 20 μέτρα από την ακτή.

Η κατοικία χρήζει ανακαίνισης και είναι διαμορφωμένη σε δύο επίπεδα:

Το ισόγειο, με συνολική επιφάνεια 114,29 τ.μ., αποτελεί έναν ενιαίο χώρο βοηθητικής χρήσης που προσφέρει πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης σύμφωνα με τις ανάγκες του νέου ιδιοκτήτη.
Ο όροφος, επιφάνειας 103,45 τ.μ., ειναι ενα ανεξάρτητο διαμέρισμα και αποτελείται απο δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και αποθήκη.

Η προνομιακή θέση της κατοικίας, τόσο κοντά στη θάλασσα, καθιστά αυτό το ακίνητο ιδανικό για μόνιμη κατοικία, εξοχική χρήση ή και επενδυτικό , δημιουργόντας δύο ή περισσότερα διαμερίσματα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να κανονίσουμε μια επίσκεψη στο ακίνητο.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Η

Αποθήκη

Μπάνιο

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Κήπος

Προσανατολισμός: Νότιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.