Πώληση Μονοκατοικία 220τ.μ. - Νέο Κλήμα, Σκόπελος

Ζητούμενη τιμή: 130000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Σκόπελος, Νέο Κλήμα

130,000 €

Σποράδες, Σκόπελος, Νέο Κλήμα

ID: 230941131-5

Τετραγωνικά Μέτρα

220

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

3ος

Κωδικός ακινήτου: 25327-10364 - Σκόπελος Νέο Κλήμα ΠΩΛΕΙΤΑΙ μονοκατοικία στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 220 τ.μ. μόνο 200 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από . Είναι κατασκευασμένη το 1998 και διαθέτει θέα σε θάλασσα, πρόσοψη 25 μέτρα - Τιμή: 130.000 € (Κωδικός γραφείου 230941131-5) Τάσος Τάνας 6977218131 - Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας και μέλος της μεσιτικής ομάδας #NTteam στο Βόλο - (Θεοδωρίδης Νικόλαος , Τζιαφέτας Νικόλαος, Λιάκος Κωνσταντίνος, Γιώργος Μεταφτσής).

Στο γραφικό Νέο Κλήμα της Σκοπέλου, διατίθεται προς πώληση   καταποκλειστικότητα ένα ημιτελές ακίνητο τριών επιπέδων, συνολικής έκτασης 220 τ.μ., σε απόσταση μόλις 200 μέτρων από τη θάλασσα. Αυτό το ακίνητο προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για επένδυση, συνδυάζοντας την ηρεμία της περιοχής με την εγγύτητα σε καταστήματα και super markets.

Το Νέο Κλήμα, γνωστό για τη σύγχρονη μαρίνα του, εξυπηρετεί ιστιοπλοϊκά και τουριστικά σκάφη κατά τη διάρκεια όλης της θερινής περιόδου, καθιστώντας την περιοχή δημοφιλή προορισμό για επισκέπτες και επενδυτές. Η τοποθεσία του ακινήτου, σε ήσυχη γειτονιά, προσφέρει άνεση και ηρεμία, ενώ παράλληλα διασφαλίζει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες ανέσεις.

Αυτό το ημιτελές ακίνητο αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν την κατοικία των ονείρων τους ή να επενδύσουν σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Σκοπέλου. Η ευελιξία στην τελική διαμόρφωση των χώρων επιτρέπει την προσαρμογή στις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις, δημιουργώντας έναν μοναδικό χώρο διαβίωσης ή επαγγελματικής χρήσης.

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες αυτού του ακίνητου και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να επενδύσετε σε μια περιοχή με αυξανόμενη ζήτηση και φυσική ομορφιά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.