Πώληση Μονοκατοικία 100τ.μ. - Παλαιοβαρβάσαινα, Πύργος

Ζητούμενη τιμή: 75000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Πύργος, Παλαιοβαρβάσαινα

75,000 €

Ν. Ηλείας, Πύργος, Παλαιοβαρβάσαινα

ID: 231961011-72

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

100

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

1975

Όροφος

Ισόγειο

Μονοκατοικία, 100 τ.μ. στην Παλαιοβαρβάσαινα Ηλείας. Αποτελείται από τρία επίπεδα. Το ισόγειο, το οποίο περιλαμβάνει ένα καθιστικό, κουζίνα, υπνοδωμάτιο και μπάνιο, είναι ανεξάρτητο από τα άλλα επίπεδα. Ο πρώτος όροφος, ο οποίος αποτελείται από ένα καθιστικό, κουζίνα και ένα μπάνιο, συνδέεται με εσωτερική σκάλα με τον δεύτερο όροφο, που περιλαμβάνει μία μεγάλη κρεβατοκάμαρα και ένα μπάνιο. Η θέρμανση του ακινήτου είναι αυτόνομη και πραγματοποιείται με κλιματιστικά, εγκατεστημένα σε όλους τους ορόφους. Έχει κουφώματα αλουμινίου και ξύλου με μονά και διπλά τζάμια αντίστοιχα. Επίσης, όλο το σπίτι είναι φωτεινό και διαθέτει μπαλκόνια με υπέροχη θέα. Η μονοκατοικία βρίσκεται μέσα σε περιφραγμένο κήπο 550 τ.μ., γεμάτο λουλούδια, φυτά και διάφορα οπωροφόρα δέντρα, ενώ διαθέτει και barbeque για να απολαμβάνει ο ιδιοκτήτης του όμορφες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους του. Διαθέτει, ακόμα, ανοιχτό χώρο με θέσεις parking. Μεγάλο πλεονέκτημα αποτελεί η ιδιωτικότητα και η ηρεμία που προσφέρει, αφού περιμετρικά δεν έχει άλλες κατοικίες.
Η μονοκατοικία έχει πολύ εύκολή πρόσβαση από κεντρικό δρόμο και απέχει μόλις 6,5 χιλιόμετρα από την πόλη του Πύργου, 9 χιλιόμετρα από πόλη της Αρχαίας Ολυμπίας και 10 χιλιόμετρα από την θάλασσα. Τα στοιχεία των ακινήτων είναι κατά δήλωση του ιδιοκτήτη. Κατά την υπόδειξη του ακινήτου πρέπει να γίνεται επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας σας σύμφωνα με τον Ν. 4072/11-04-2012 Φ.Ε.Κ. 86Α. Τιμή: €75.000. Remax Property Center, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2621100545, email: remax.pyrgos@gmail.com, website: www.remaxilias.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Κουζίνα: Αυτόνομη

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τζάκι

Κλιματισμός

Αποθήκη

Διαμπερές

Τύπος Θέρμανσης: Ρεύμα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Δάσος

Θέσεις Parking: Δύο

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.