Πώληση Διαμέρισμα 113τ.μ. - Άνω Γλυφάδα, Γλυφάδα

Ζητούμενη τιμή: 470000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Γλυφάδα, Άνω Γλυφάδα

470,000 €

Αθήνα - Νότια Προάστια, Γλυφάδα, Άνω Γλυφάδα

ID: 232161005-13

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

113

Έτος Κατασκευής

1997

Όροφος

3ος

Κωδικός ακινήτου: 4-313 - Γλυφάδα Άνω Γλυφάδα ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 113 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1997 με ενεργειακή κλάση Γ και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, τζάκι, A/C, προεγκατάσταση Α/C, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 3000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 25000 μέτρα απόσταση από μετρό 1300 μέτρα - Τιμή: 470.000 € ΝΕΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΗ.Στην καρδιά της Άνω Γλυφάδας, σε μια προνομιακή τοποθεσία, βρίσκεται ένα εκπληκτικό οροφοδιαμέρισμα στον τρίτο όροφο, το οποίο προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό πολυτέλειας και άνεσης. Με έκταση 113 τετραγωνικών μέτρων, αυτή η εξαίσια κατοικία ενσαρκώνει την κομψότητα και τη λειτουργικότητα, δημιουργώντας έναν χώρο όπου η ποιότητα ζωής αγγίζει το απόλυτο.
Το διαμέρισμα καλωσορίζει τους επισκέπτες του με ένα ευρύχωρο σαλόνι που λούζεται στο φυσικό φως, το οποίο αναδεικνύεται από τη μοντέρνα ανοιχτή κουζίνα. Το άνετο τζάκι προσφέρει ζεστασιά και φιλοξενία τις κρύες νύχτες του χειμώνα, δημιουργώντας την τέλεια ατμόσφαιρα για στιγμές χαλάρωσης.
Τα τρία υπνοδωμάτια είναι σχεδιασμένα με προσοχή στη λεπτομέρεια, παρέχοντας άνεση και ηρεμία, ενώ το μπάνιο είναι άνετο και πλήρως εξοπλισμένο. Το διαμέρισμα περιβάλλεται από μεγάλα μπαλκόνια, που προσφέρουν άφθονο εξωτερικό χώρο για στιγμές χαλάρωσης ή διασκέδασης. 
Το φωτεινό, γωνιακό και ευάερο αυτό διαμέρισμα βρίσκεται μόλις 300 μέτρα από το κέντρο της Άνω Γλυφάδας, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις, ενώ απέχει μόλις 3 χιλιόμετρα από τη θάλασσα και τον σταθμό του μετρό, καθιστώντας το την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια άνετη και κοσμοπολίτικη διαβίωση. 
Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να ενωθεί με το studio των 36 τετραγωνικών μέτρων στον τέταρτο όροφο, δημιουργώντας έτσι μια μοναδική οροφομεζονέτα, που θα καλύψει τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών αγοραστών. Αυτό το διαμέρισμα αποτελεί έναν πραγματικό θησαυρό στην αγορά ακινήτων της Γλυφάδας, μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί.
Αρμόδια Σύμβουλος Επιδείξεων κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού Μαρία Κόντη / REALESTATEAGENT / Αριθμός ΓΕ. ΜΗ. 061538003000 Μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Γ

Τζάκι

Κλιματισμός

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.