Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 252τ.μ. - Κέντρο, Βόλος

Ζητούμενη τιμή: 190000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Βόλος, Κέντρο

190,000 €

Ν. Μαγνησίας, Βόλος, Κέντρο

ID: 230941127-16

Τετραγωνικά Μέτρα

252

Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας-Κουρουγεωργάκη Βασιλική. Διατίθεται κατ’ αποκλειστικότητα προς πώληση άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο συνολικού εμβαδού 252 τ.μ. στον Βόλο. Βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο με εύκολη πρόσβαση από κεντρικό δρόμο αλλά και γρήγορη πρόσβαση στο κέντρο του Βόλου. Η πρόσοψη του οικοπέδου είναι επί της οδού Βασσάνης.  
Ο συντελεστής δόμησης του οικοπέδου είναι 1.6 προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα για την κατασκευή και πολυκατοικίας. Λόγω συνένωσης δύο οικοπέδων και του συντελεστή κάλυψης η συνολική επιτρεπτή δόμηση έπειτα από μελέτη ανέρχεται στα 500 τ.μ. Με την λύση που έχει προκύψει από την Αρχιτεκτονική μελέτη για το συγκεκριμένο οικόπεδο μπορούν να προκύψουν έως και 8 διαμερίσματα. Αναλυτικά, μπορούν να προκύψουν τα εξής διαμερίσματα : 6 δυάρια (εκ των οποίων τα 2 είναι loft) , ένα τριάρι και ένα τεσσάρι.
Η τοποθεσία , το καλό σχήμα σε συνδυασμό με τη δυνατότητα δόμησης για πολυκατοικία και η ελκυστική τιμή είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν ως επενδυτική ευκαιρία. Θα χαρούμε πολύ να σας το υποδείξουμε!

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.