Ενοικίαση Διαμέρισμα 85τ.μ. - Κέντρο, Ιωάννινα

Ζητούμενη τιμή: 1250 €

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Ιωάννινα, Κέντρο

1,250 €

Ν. Ιωαννίνων, Ιωάννινα, Κέντρο

ID: 231351001-1421

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

85

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

3ος

Στον Λόφο Βελισαρίου Ιωαννίνων, ενοικιάζεται ένα πλήρως επιπλωμένο πολυτελές διαμέρισμα, με συνολική επιφάνεια 85 τ.μ., βρίσκεται στον 3ο όροφο και προσφέρει μια εκπληκτική θέα. Κατασκευασμένο το 2023, αυτό το διαμέρισμα συνδυάζει τη σύγχρονη άνεση με την ποιότητα.

Στον κάτω όροφο, θα βρείτε ένα ενιαίο σαλόνι με κουζίνα, η οποία είναι εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Ο πάνω όροφος είναι σοφίτα όπου περιλαμβάνει δύο ακόμη υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.

Το διαμέρισμα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με αέριο και κλιματιστικό, ενώ τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια και υπάρχει και πόρτα ασφαλείας για επιπλέον αίσθηση ασφάλειας.

Η τοποθεσία αυτού του διαμερίσματος είναι ιδανική, με μόλις 3 λεπτά οδικώς από το κέντρο των Ιωαννίνων ή 18 λεπτά με τα πόδια.  Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν σούπερ μάρκετ, καφετέριες, φούρνοι, φαρμακεία, τράπεζες, σχολεία κτλ.. Αυτό το διαμέρισμα είναι μια ιδανική επιλογή για όποιον αναζητά άνεση και ποιότητα σε μια εξαιρετική τοποθεσία.

Μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε ο πρώτος ενοικιαστής αυτού του υπέροχου διαμερίσματος!

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Ενεργειακή κλάση: Α+

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικοδυτικός

Θέα: Απεριόριστη

Νέα Οικοδομή

Ανελκυστήρας

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.