Πώληση Πολυκατοικία 310τ.μ. - Βροχιά, Αρτέμιδα

Ζητούμενη τιμή: 525000 €

Οικιστικό - Πώληση - Αρτέμιδα, Βροχιά

525,000 €

Ν. Μαγνησίας, Αρτέμιδα, Βροχιά

ID: 230941127-15

Συνολικά Δωμάτια

9

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

310

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

2007

Όροφος

Ισόγειο

Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας - Κουρουγεωργάκη Βασιλική. Διατίθεται κατ’ αποκλειστικότητα προς πώληση, συγκρότημα κατοικιών στα Βρόχια  του Βόλου με συνολικό εμβαδόν 310 τ.μ. εντός οικοπέδου 500 τ.μ..
Αποτελείται από τρεις ορόφους στους οποίους αριθμούνται συνολικά τρία οροφόδιαμερίσματα, έναν άνετο κήπο, μεγάλες βεράντες στο κάθε διαμέρισμα, χώρο στάθμευσης που καλύπτει συνολικά δύο θέσεις αυτοκινήτων εντός του οικοπέδου με ηλεκτρική πόρτα εισόδου και έναν χώρο που χρησιμοποιείται ως αποθήκη.
Οι όροφοι απαρτίζονται ως εξής : Υπάρχει το ημιυπόγειο εμβαδού 110τ.μ., το ισόγειο και ο 1ος που έχουν εμβαδό ίσο με 100τ.μ. το κάθε ένα. Το κάθε ένα διαμέρισμα αποτελείται από 3 Υπνοδωμάτια, σαλονοτραπεζαρία με τζάκι, αυτόνομη κουζίνα και μπάνιο. Όλα έχουν την ίδια διαρρύθμιση και είναι εξαιρετικά φωτεινά, ευάερα και ευήλια.
Το ακίνητο διαθέτει ανεμπόδιστη θέα στην Θάλασσα από την μία και από την άλλη στο βουνό Πήλιο. Όλα αυτά τα στοιχεία συνθέτουν ένα πολύ όμορφο σπίτι σε ένα εξίσου όμορφο μέρος. Επίσης όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν τριφασικό ρεύμα και θέρμανση αυτόνομη αερίου. Τα κουφώματα όπως ορίζονται από τον νόμο στην περιοχή είναι Ξύλινα και το δάπεδο από πλακάκι. Το ακίνητο είναι εξαιρετικής κατασκευής και όλα τα υλικά του είναι προσεγμένα και ποιοτικά.
Το συγκρότημα διαθέτει οικοδομική άδεια από το 2007 αλλά αποπερατωνόταν σταδιακά έως και το 2023. Βρίσκεται στο χωρίο Βρόχια του Δήμου Αρτέμιδας, και πολύ κοντά στην δημοφιλής παραλία Καρνάγιο, σε μία από τις καλύτερες παραλίες του νομού, απόστασης 2 χιλιομέτρων. Επίσης βρίσκεται κοντά και σε άλλες δημοφιλής παραλίες του Πηλίου και της Αφήσσου. Ακόμα, απέχει μόλις 8 χιλιόμετρα από την πόλη του Βόλου.
Η ανεξαρτησία των τριών διαμερισμάτων προσδίδει ευελιξία χρήσης καθιστώντας εύκολη την φιλοξενία αλλά διαθέτει και όλα τα χαρακτηριστικά ώστε να καλύψει την επενδυτική εκμετάλλευση προσδίδοντας έτσι διπλό χαρακτήρα στο ακίνητο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα χαρούμε πολύ να σας το υποδείξουμε.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Γ

Τζάκι

Επιπλωμένο

Κλιματισμός

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Δύο

Θέα: Θάλασσα

Κήπος

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.