Πώληση Αγροτεμάχιο 4010τ.μ. - Μηλίνα, Σηπιάδα

Ζητούμενη τιμή: 190000 €

Αγροτεμάχιο - Πώληση - Σηπιάδα, Μηλίνα

190,000 €

Ν. Μαγνησίας, Σηπιάδα, Μηλίνα

ID: 230941130-24

Τετραγωνικά Μέτρα

4010

Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας Ιάσων Φιλιππίδης, μέλος της ομάδας Σιάνος-Παπαγεωργίου και του γραφείου RE/MAX Δομή.

Κωδικός ακινήτου 6-8557
Πωλείται αποκλειστικά απο την ομάδα μας, ελαιώνας μόλις 50 μέτρα από τη θάλασσα με πανοραμική θέα στη θάλασσα και σε βολική τοποθεσία στις παρυφές του παραθαλάσσιου χωριού Μηλίνα στο Νότιο Πήλιο.

Το Νότιο Πήλιο είναι προσβάσιμο με αυτοκίνητο, μόλις 4 ώρες από την Αθήνα, 3,5 ώρες από τη Θεσσαλονίκη. Τα πλησιέστερα αεροδρόμια είναι ο Βόλος και η Σκιάθος.

Το οικόπεδο έχει εμβαδόν λίγο πάνω από 4.000τμ και έχει ήπια κλίση με Ν - Ν/Δ προσανατολισμό με υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Έχει άμεση πρόσβαση με αυτοκίνητο και απέχει 3 λεπτά με τα πόδια από την παραλία, τα καταστήματα και τα εστιατόρια της Μηλίνας. Το δίκτυο  νερού και ρεύματος βρίσκεται κοντά και μπορεί να γίνει άμεση σύνδεση. Επιπλέον, οι όροι δόμησης του οικοπέδου αναφέρουν πως μπορούν να χτιστούν 186 τμ (ή πάνω από 300 τμ αν είναι χτισμένο σε παραδοσιακή πέτρα) και είναι ιδανικό για 1-2 βίλες με πισίνα ή μικρό συγκρότημα διαμερισμάτων. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε να σας το δείξουμε από κοντά. 

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.