Πώληση Μονοκατοικία 6300τ.μ. - Χώρα, Σκόπελος

Ζητούμενη τιμή: 150000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Σκόπελος, Χώρα

150,000 €

Σποράδες, Σκόπελος, Χώρα

ID: 231701015-557

Τετραγωνικά Μέτρα

6300

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

Υπόγειο

Σκόπελος, θέση Αγία Μαρίνα, πωλείται εξαιρετικής ομορφιάς γαιοτεμάχιο 6,3 στρεμμάτων, με 2 ανεξάρτητα, παραδοσιακά κτίσματα, 23 και 12 τετραγωνικών μέτρων αντίστοιχα. Διαθέτει ανεμπόδιστη θέα στη Χώρα, από την οποία απέχει μόνο 10 λεπτά με το αυτοκίνητο, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά και στην πανέμορφη παραλία Στάφυλος.
Η πρόσβαση στο ακίνητο πραγματοποιείται από χαραγμένο δρόμο (άσφαλτο και τσιμέντο) και ο πανέμορφος δενδρόφυτος διάκοσμος, είναι εναρμονισμένος με τον ευρύτερο χαρακτήρα του μαγευτικού αυτού νησιού των Σποράδων, όπου κυριαρχεί παντού το πράσινο.Είναι ενταγμένο στο δίκτυο Νatura 2000, με κατοχυρωμένο δικαίωμα πρόσθετης δόμησης 205 τετραγωνικών μέτρων.Διαθέτει αυτονομία ύδρευσης με στέρνα συλλογής βρόχινου νερού, χωρητικότητας 10 τόνων, ενώ εύκολη είναι και η ηλεκτροδότησή του.Αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για όποιον θελήσει να επενδύσει στην περιοχή, είτε για προσωπική χρήση, είτε για εκμετάλλευση και προσφέρεται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή, αντιστρόφως ανάλογη της αξίας του. | Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας. | Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. | Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα. | Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.