Πώληση Μονοκατοικία 104τ.μ. - Άγιος Βασίλειος, Βόλος

Ζητούμενη τιμή: 85000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Βόλος, Άγιος Βασίλειος

85,000 €

Ν. Μαγνησίας, Βόλος, Άγιος Βασίλειος

ID: 230941130-23

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

104

Έτος Κατασκευής

1960

Όροφος

Ισόγειο

Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας Ιάσονας Φιλιππίδης, μέλος της ομάδας Σιάνος Παπαγεωργίου και του γραφείου RE/MAX Δομή.

Διατίθεται προς πώληση αποκλειστικά απο την ομάδα μας μονοκατοικία με κωδικό ακινήτου 25326-10375 η οποία βρίσκεται στην περιοχή Αγ. Βασίλειος στο Βόλο. Πρόκειται για ισόγειο κατοικία συνολικής επιφάνειας 104 τ.μ., κατασκευασμένη σε οικόπεδο 189 τ.μ.

Η κατοικία αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, δύο σαλόνια, κουζίνα και μπάνιο. Με ενεργειακή κλάση Η, η μονοκατοικία διαθέτει ξύλινα κουφώματα και δάπεδα από πλακάκι, καθώς και ντουλάπες για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το ακίνητο χρειάζεται πλήρη ανακαίνιση για να είναι κατοικήσιμο, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για προσωπική διαμόρφωση και αναβάθμιση σύμφωνα με τις προτιμήσεις του νέου ιδιοκτήτη.

Αυτή η μονοκατοικία είναι ιδανική για όσους αναζητούν ένα έργο ανακαίνισης σε μια ήσυχη περιοχή, με την προοπτική να δημιουργήσουν ένα όμορφο και λειτουργικό σπίτι.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Η

Μπάνιο

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Δυτικό

Πρόσοψης

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.