Πώληση Διαμέρισμα 112τ.μ. - Άγιος Βλάσιος, Αρτέμιδα

Ζητούμενη τιμή: 89000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Αρτέμιδα, Άγιος Βλάσιος

89,000 €

Ν. Μαγνησίας, Αρτέμιδα, Άγιος Βλάσιος

ID: 230941130-21

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

112

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

1977

Όροφος

Ισόγειο

Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας Ιάσονας Φιλιππίδης, μέλος της ομάδας Σιάνος Παπαγεωργίου του γραφίου RE/MAX Δομή.

Η μονοκατοικία με κωδικό ακινήτου 25326-10370 βρίσκεται στον Άγιο Βλάσιο,  ένα μικρό, γραφικό χωριό στο νοτιοδυτικό Πηλιο  και προσφέρεται προς πώληση πλήρως επιπλωμένη. Πρόκειται για διώροφη κατοικία συνολικής επιφάνειας 112 τ.μ. Η μονοκατοικία είναι χωρισμένη σε δύο επίπεδα, με ισόγειο 62 τ.μ. και πρώτο όροφο 50 τ.μ.

Η κατοικία προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα, ενώ είναι εξοπλισμένη με ξύλινα κουφώματα και δάπεδα από πλακάκι, που προσδίδουν μια αίσθηση κλασικής αισθητικής. Οι εντοιχιζόμενες ντουλάπες προσφέρουν επαρκή χώρο αποθήκευσης, καθιστώντας τη μονοκατοικία πρακτική και ευχάριστη στη διαβίωση.

Με θέα στη θάλασσα, η μονοκατοικία παρέχει ένα ήσυχο και χαλαρωτικό περιβάλλον. Διαθέτει επίσης αποθήκη 25 τ.μ., προσφέροντας επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Ο κήπος, σε οικόπεδο συνολικής έκτασης 140 τ.μ., αποτελεί ένα επιπλέον πλεονέκτημα. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με κλιματισμό (A/C), εξασφαλίζοντας ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας καθ όλη τη διάρκεια του έτους.

Αυτή η όμορφη μονοκατοικία είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν έναν άνετο και λειτουργικό χώρο διαβίωσης, σε μια ήσυχη  περιοχή με κοντινή πρόσβαση σε καταστήματα πρώτης ανάγκης και διασκέδασης, με υπέροχη θέα στη θάλασσα. 

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Ε

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Αποθήκη

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βόρειο

Θέα: Θάλασσα

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.