Πώληση Ξενοδοχείο 1130τ.μ. - Φορτέτζα, Ρέθυμνο

Ζητούμενη τιμή: 2650000 €

Ξενοδοχείο - Πώληση - Ρέθυμνο, Φορτέτζα

2,650,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Ρέθυμνο, Φορτέτζα

ID: 232091008-1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

1130

Επίπεδα

4

Έτος Κατασκευής

1900

Όροφος

Ισόγειο

ΠΩΛΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ) Διατίθεται προς πώληση ξενοδοχείο 22 δωματίων, 50 μέτρα από τη Θάλασσα, στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, από τα καλύτερα ανακαινισμένα παραδοσιακά αρχοντικά, βενετσιάνικης αρχιτεκτονικής, πολυτελούς κατασκευής. Το ξενοδοχείο είναι πλήρως λειτουργική επιχείρηση με άριστες κριτικές και δυνατότητα λειτουργίας όλο το χρόνο. Αποτελείται από 11 στούντιο, 6 Σουίτες και 5 Μεζονέτες, ευρύχωρες και πλήρως εξοπλισμένες. Εκτός από τα δωμάτια, διαθέτει πισίνα, χώρο υποδοχής και μπαρ, αίθουσα πρωινού και μεγάλους υπόγειους χώρους καθώς και εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης του προσωπικού.

Διαθέτει ιδιωτικό parking 53 θέσεων το οποίο μπορεί να δοθεί επιπλέον στις 550.000€. Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες ακινήτου κατόπιν αιτήματος με συμπλήρωση φόρμας https://www.remax-residencepro.gr/el/epikoinonia καθώς και στο τηλέφωνο 6940848160

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Κουζίνα: Αυτόνομη

Διαμπερές

Μπάνιο

Επιπλωμένο

WC

Αποθήκη

Εξωτερικά

Τοποθεσία: Κοντά σε παραλία

Διατηρητέο

Δίκτυο Τηλεφώνου

Γωνιακό

Δορυφορική κεραία

Πρόσοψης

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Περιοχή Υψηλής Κυκλοφορίας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.