Πώληση Μονοκατοικία 61τ.μ. - Αριστομένης, N. Μεσσηνίας

Ζητούμενη τιμή: 39000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - N. Μεσσηνίας, Αριστομένης

39,000 €

N. Μεσσηνίας, Αριστομένης

ID: 231601026-8

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

61

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

1950

Όροφος

Ισόγειο

Προς Πώληση Ισόγεια Μονοκατοικία στο Κέντρο του Χωριού Αριστομένης Μεσσηνίας. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 61 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 101 τ.μ. Έτος Κατασκευής 1950

Αποτελείται από: 2 Υ/Δ, 1 Μπάνιο, 1 Κουζίνα, 1 Σαλόνι, 1 Χωλ, 1 Αποθήκη. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Κεντρική με Πετρέλαιο, διαθέτει Σώματα Καλοριφέρ σε κάθε Χώρο του Σπιτιού. Έχει Ηλεκτρικό Θερμοσίφωνα, Κουφώματα Ξύλινα με Μονά τζάμια, Δάπεδα Κατοικίας: Πλακάκια, Δάπεδα Αυλής: Πλακόστρωτο, Ταβάνι Ξύλινο, Κατασκευή Κατοικία από Πέτρα. Η κατάστασή του είναι Πολύ καλή. Το ακίνητο είναι Επιπλωμένο (εκτός της ντουλάπας του υπνοδωματίου), Προσόψεως, Φωτεινό, Παραδοσιακή Οικία, Ευρύχωρη Αποθήκη, Κήπος, Εξωτερική Βρύση, Υπόστεγο, Ησυχη γειτονιά. Τα Ηλεκτρικά και τα Υδραυλικά είναι 18 χρόνων.

Βρίσκεται κοντά σε Δημόσιες Υπηρεσίες, Ιατρείο, Σχολείο, Πλατεία, Εκκλησία, Ταβέρνες, Λαική αγορά, Super Market. Σε απόσταση από της πόλη Μεσσήνης 22 Χιλιόμετρα, από την παραλία Βελίκας 18 Χιλιόμετρα, από αεροδρόμιο 24 Χιλιόμετρα.

Τιμή: €39.000. ID: 947579 https://my.matterport.com/show/?m=sLuQuDWTTt3

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Θέρμανση: Κεντρική

Αποθήκη

Επιπλωμένο

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Τοποθεσία: Κοντά σε σχολείο

Κήπος

Πρόσοψης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.