Πώληση Μονοκατοικία 34τ.μ. - Κάτω Λεχώνια, Αρτέμιδα

Ζητούμενη τιμή: 85000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Αρτέμιδα, Κάτω Λεχώνια

85,000 €

Ν. Μαγνησίας, Αρτέμιδα, Κάτω Λεχώνια

ID: 230941081-80

Συνολικά Δωμάτια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

34

Έτος Κατασκευής

2003

Όροφος

Ισόγειο

Τζιαφέτας Νικόλαος - Σύμβουλος Επένδυσης Ακινήτων και μέλος της μεσιτικής ομάδας #NTteam (Θεοδωρίδης Νικόλαος, Λιάκος Κωνσταντίνος) - Μαγνησία - Πήλιο - Κάτω Λεχώνια: Προς πώληση: Όμορφη μονοκατοικία στα Κάτω Λεχώνια Μαγνησίας

Διαθέτουμε μια υπέροχη ευκαιρία για εσάς που αναζητάτε μια γοητευτική μονοκατοικία στην περιοχή των Κάτω Λεχωνίων Μαγνησίας. Αυτό το εκπληκτικό ακίνητο περιλαμβάνει μια μονοκατοικία εμβαδού 34 τετραγωνικών μέτρων, βρίσκεται σε οικόπεδο εκτάσεως 3.300 τετραγωνικών μέτρων και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαβίωσης στην εξοχή.

Αυτή η μονοκατοικία είναι περιτριγυρισμένη από ένα περιφραγμένο αγροτεμάχιο, το οποίο περιλαμβάνει πανέμορφα ελαιόδεντρα και οποροφόρα δέντρα, δημιουργώντας ένα φυσικό περιβάλλον γεμάτο γαλήνη και ομορφιά. Η θέα προς το βουνό του Πηλίου είναι εντυπωσιακή και προσφέρει μια αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας. Η απόσταση από τη θάλασσα ειναι μόλις 200 μέτρα, δινοντας την δυνατότητα να την προσεγγίσετε και με τα πόδια

Το εσωτερικό του κτιρίου περιλαμβάνει έναν ευρύχωρο χώρο σαλονιού-υπνοδωματίου, ένα μπάνιο και μία κουζίνα. Οι εσωτερικοί χώροι είναι φωτεινοί και λειτουργικοί, ενώ τα κουφώματα με διπλά τζάμια διατηρούν τη θερμοκρασία και τον ήχο στα ιδανικά επίπεδα. Η μονοκατοικία είναι εξοπλισμένη με κλιματισμό για ψύξη και θέρμανση, εξασφαλίζοντας άνεση καθ όλη τη διάρκεια του έτους.

Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα και γεώτρηση, εξασφαλίζοντας οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον λειτουργία. Επιπλέον, υπάρχει ένα μπάρμπεκιου στον κήπο, προσφέροντας μια ιδανική περιοχή για ψυχαγωγία και χαλάρωση με φίλους και οικογένεια.

Αυτή η μονοκατοικία αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για όσους αναζητούν έναν ήρεμο και γαλήνιο τόπο διαβίωσης σε ένα φυσικά όμορφο περιβάλλον. Είναι ιδανική για τους λάτρεις της φύσης και της ηρεμίας, ενώ παράλληλα προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε παραθαλάσσιες περιοχές και το γραφικό βουνό του Πηλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Ε

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Κλιματισμός

Αποθήκη

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Θέσεις Parking: Δύο

Κήπος

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Επιτρέπονται κατοικίδια

Προσανατολισμός: Νότιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.