Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 4800τ.μ. - Αγία Γαλήνη, Λάμπη

Ζητούμενη τιμή: 120000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Λάμπη, Αγία Γαλήνη

120,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Λάμπη, Αγία Γαλήνη

ID: 231521001-193

Τετραγωνικά Μέτρα

4800

Σε απόσταση 1χλμ από την περιοχή της Αγίας Γαλήνης, διατίθεται προς πώληση οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 4.100τμ με δυνατότητα δόμησης 180τμ. Παράλληλα, η πώληση αφορά μια επιπλέον έκταση 700τμ, απέναντι από το οικόπεδο.

Η θέση του προσφέρει απεριόριστη θέα , ενώ βρίσκεται επί του κεντρικού δρόμου προς Αγία Γαλήνη. Παράλληλα οι παροχές ύδρευσης και ηλεκτροδότησης βρίσκονται κοντά.

Τα χαρακτηριστικά του ακινήτου το καθιστούν ιδανικό τόσο για ανέγερση μόνιμης κατοικίας όσο και για επενδυτικούς σκοπούς.

Η Αγία Γαλήνη, είναι ένα χωριό με γραφικά στενάκια, λιμανάκι, ταβέρνες και καταστήματα, με πλήθος επισκεπτών κάθε χρόνο. Ανατολικά του λιμανιού ξεκινάει μια μεγάλη αμμώδης παραλία, ενώ τα καραβάκια εκτελούν δρομολόγια σε κοντινές παραλίες, όπως Πρέβελη, του Αγίου Παύλου και του Αγίου Γεωργίου.

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.