Πώληση Αγροτεμάχιο 4032τ.μ. - Λευκόγεια, Φοινίκας

Ζητούμενη τιμή: 135000 €

Αγροτεμάχιο - Πώληση - Φοινίκας, Λευκόγεια

135,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Φοινίκας, Λευκόγεια

ID: 231521004-28

Τετραγωνικά Μέτρα

4032

Σε απόσταση 6 χιλιομέτρων από τον Πλακιά, στην περιοχή Λευκόγεια, διατίθεται προς πώληση ένα αγροτεμάχιο έκτασης 4032τ.μ., με θέα στο πράσινο τοπίο της περιοχής.

Η μέγιστη επιτρεπόμενη δόμηση του ακινήτου είναι 186τ.μ., ενώ παράλληλα διαθέτει περίπου 70 παραγωγικά ελαιόδεντρα με σύστημα άρδευσης.Σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι υπάρχει έγκυρη οικοδομική άδεια η οποία μπορεί να μεταβιβαστεί.

Το σχέδιο προβλέπει δύο ξεχωριστά καταλύματα: το κύριο σπίτι 90τμ με πισίνα και σκιερό εξωτερικό χώρο και πιο μέσα στο ακίνητο με την ιδιωτικότητα που προσφέρουν τα ελαιόδεντρα είναι ένας μικρός ξενώνας 29τμ και ιδιωτική πισίνα.

Η έμφαση αυτού του σχεδιασμού είναι η φυσική αισθητική της πέτρας και του ξύλου και μια χρωματική παλέτα γήινων τόνων.
Βρίσκεται σε ήσυχη τοποθεσία, ενώ τα χαρακτηριστικά του σε συνδυασμό με την μικρή απόσταση από τα χωριά και τις παραλίες της περιοχής, (π.χ. Αμμούδι, Σχοινάρια, Πλακιάς, Δαμνόνι, Σούδα) καθιστούν το ακίνητο μια εξαιρετική επιλογή αγοράς.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Προσανατολισμός: Δυτικό

Περίφραξη

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.