Πώληση Μονοκατοικία 149τ.μ. - Νέα Ιωνία, Νέα Ιωνία Βόλου

Ζητούμενη τιμή: 200000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Νέα Ιωνία Βόλου, Νέα Ιωνία

200,000 €

Ν. Μαγνησίας, Νέα Ιωνία Βόλου, Νέα Ιωνία

ID: 230941018-20

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

149

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

2009

Όροφος

Ισόγειο

Διατίθεται προς πώληση νεόδμητη μεζονέτα 149 m² σε γωνιακό οικόπεδο 369 m² πολυτελούς ύφους και κατασκευής. Το ακίνητο διαθέτει στο ισόγειο ενιαίο χώρο κουζίνας, σαλονιού και τραπεζαρίας, ένα WC καθώς επίσης και ένα δωμάτιο που μπορεί να γίνει χρήση ως ξενώνας ή ως γραφείο ή ως playroom καθώς και μια αποθήκη 5 τ.μ.…!!!Στον πρώτο όροφο έχουμε τρία υπνοδωμάτια ευρύχωρα με δικό τους μπαλκόνι και θέα σε βουνό και θάλασσα καθώς επίσης και ένα μεγάλο μπάνιο.
Στον περιβάλλοντα χώρο εμβαδού 170 m² περίπου υπάρχει κήπος, μπάρμπεκιου μία αποθήκη 12 m² (όπου στεγάζεται ο καυστήρας και υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης των εργαλείων του κήπου) καθώς και μια στεγαζόμενη θέση πάρκινγκ..!!! Το ακίνητο διαθέτει αυτονομία θέρμανσης με ατομικό λέβητα πετρελαίου, βρίσκεται πολύ κοντά στον περιφερειακό και σε απόσταση περίπου 100m υπάρχει στάση αστικού λεωφορείου..!!! Το ακίνητο έχει ισχυρή αντισεισμική προστασία και θερμομόνωση λόγω σύμμικτης κατασκευής μετάλλου και μπετόν από καταξιωμένη κατασκευαστική εταιρεία του χώρου... Μην το χάσετε..!!!

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Δ

Τζάκι

Κλιματισμός

Αποθήκη

WC

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Θέσεις Parking: Μία

Συναγερμός

Κήπος

Προσανατολισμός: Νοτιο-ανατολικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.