Πώληση Αγροτεμάχιο 8091τ.μ. - Πύργος, Λεύκτρος

Ζητούμενη τιμή: 280000 €

Αγροτεμάχιο - Πώληση - Λεύκτρος, Πύργος

280,000 €

N. Μεσσηνίας, Λεύκτρος, Πύργος

ID: 231351001-1385

Τετραγωνικά Μέτρα

8091

Αποκλειστικά στη RE/MAX Premier διατίθεται προς πώληση αγροτεμάχιο 8.091 τ.μ., ιδανικό τόσο για την κατασκευή εξοχικής κατοικίας όσο και για επενδυτικούς σκοπούς. Στην περίπτωση αγοράς από ιδιώτη, υπάρχει δυνατότητα ανοικοδόμησης 256 τ.μ. με μέγιστο ύψος οικοδομήματος 7,5 μ.

Η τοποθεσία του είναι εξαιρετική, με πανοραμική θέα στον Μεσσηνιακό κόλπο και βρίσκεται μεταξύ των παραδοσιακών οικισμών του Πύργου και της Καστάνιας. Παρέχεται ηλεκτροδότηση, ύδρευση και πρόσβαση από ασφαλτοστρωμένο δρόμο.

Υπάρχει ήδη επενδυτικό σχέδιο και μελέτη για την ανέγερση πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας τεσσάρων αστέρων με 52 κλίνες, συνολικής ανοικοδόμησης 1433,50 τ.μ. τα οποία θα κτιστούν εξολοκλήρου από πέτρα.

Αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία επένδυσης για ξενοδοχειακή μονάδα, καθώς η τοποθεσία του προσφέρει τη δυνατότητα ανάπτυξης μιας επιτυχημένης τουριστικής επιχείρησης σε έναν από τους πιο επιθυμητούς προορισμούς διακοπών, όπου έχει πληρότητα για 6 με 7 μήνες τον χρόνο. Ένα άλλο δυνατό σημείο αυτού του αγροτεμαχίου είναι η εκπληκτική θέα στον Μεσσηνιακό κόλπο, ενώ απέχει μόλις 5 λεπτά οδικώς από τις παραλίες του χωριού Στούπα.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικομεσημβρινός

Θέα: Απεριόριστη

Περίφραξη

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.