Πώληση Επιχείρηση 110τ.μ. - Ποντολίβαδο, Χρυσούπολη

Ζητούμενη τιμή: 30000 €

Επαγγελματικό - Πώληση - Χρυσούπολη, Ποντολίβαδο

30,000 €

Ν. Καβάλας, Χρυσούπολη, Ποντολίβαδο

ID: 231331014-296

Συνολικά Δωμάτια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

110

Έτος Κατασκευής

1980

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός αγγελίας: 20-1-16488 - Χρυσούπολη Ποντολίβαδο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα επιχείρηση (Καφετέρια). τραπέζια, καθίσματα, ψυγεία, ψησταριές, πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα, καταψύκτες, επαγγελματικό πλυντήριο πιάτων, φούρνοι πίτσας, πάγκοι εργασίας - Τιμή: 30.000 € (Κωδικός γραφείου 231331014-296) Προσοχή! Πωλείται η επιχείρηση και όχι το ακίνητο. Προς πώληση επιχείρηση εστίασης στo Ποντολίβαδο Νέστου, σε πολύ κεντρικό σημείο. Η θέση της είναι εφαπτόμενη στην Εθνική Οδό Καβάλας-Ξάνθης, έναντι βενζινάδικου. Το κατάστημα είναι επενδυτικό, προσόψεως, φωτεινό και διαμπερές, με βιτρίνα και βεράντα 75 τ.μ., στεγασμένη και προστατευμένη από νάιλον κατασκευή. Είναι ισόγειο και αποτελείται από 2 χώρους και 3 WC, ανδρών, γυναικών και ΑΜΕΑ. Ο χώρος εισόδου στο κατάστημα περιλαμβάνει βιτρίνα και χώρο σάλας 110 τ.μ. με τραπεζοκαθίσματα και επιπλέον υπάρχει ξεχωριστός χώρος κουζίνας και προετοιμασίας. Τα δάπεδα είναι από πλακάκι και τα κουφώματα είναι αλουμινίου και υαλοπίνακες. Πρόκειται για μια ενεργή και με ευρύ πελατολόγιο επιχείρηση, με εξαιρετικό προνόμιο την θέση όπου βρίσκεται, εφαπτόμενη σε οδό μεγάλης κυκλοφορίας οχημάτων, έναντι βενζινάδικου, όπου μπορεί να λειτουργήσει και ως σταθμός εξυπηρέτησης κατά την τουριστική περίοδο και όχι μόνο. Η επιχείρηση λειτουργεί ως καφέ-πιτσαρία και πωλείται μαζί με τον εξοπλισμό της (τραπεζοκαθίσματα, ψυγεία, ψησταριές, καταψύκτες, επαγγελματικό πλυντήριο πιάτων, φούρνους πίτσας και πάγκους εργασίας). Διαθέτει επίσης κάμερα ασφαλείας.
Βρίσκεται κοντά στην Βιομηχανική Περιοχή Καβάλας, σε απόσταση 5 χλμ. από την Εγνατία Οδό, 10 χλμ. από το αεροδρόμιο Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος», 12 χλμ. από την Χρυσούπολη και 19 χλμ. από την Κεραμωτή. Για την υπόδειξη του ακινήτου απαραίτητη είναι η αστυνομική ταυτότητα του ενδιαφερόμενου.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

WC

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Έξι

Πρόσοψης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.